D-100 Karayolu'nda feci kaza! Taksi bariyere ok gibi saplandı

Kartal D-100 Karayolu'nda, taksi şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi. Araç bariyere ok gibi saplandı.

Kartal'da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği taksi, bariyere ok gibi saplandı. Taksi şoförü kazada şans eseri hafif şekilde yaralandı.

Kaza, saat 05.30 sıralarında Kartal D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. 34 THE 52 plakalı taksi, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere ok gibi saplandı. Kazada aracın ön camından içeri giren bariyerin arka camdan dışarı çıktığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Taksi şoförü şans eseri kazada hafif şekilde yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazaya tanık olan Ayten Aydın, "Ben durakta otobüs bekliyordum. Bomba gibi bir ses geldi. Bomba koydular herhalde bomba patladı sandım. Bir baktım taksi. Allah'a şükürler olsun adam sapasağlam çıktı. Sadece kaşında sıyrık vardı. Bariyere çarpmış. Bariyer arabanın içinden girmiş öbür taraftan çıkmış. Kurban olduğum Allah'ım korudu. Tek başınaydı, kimse yoktu yanında. Şoföre hiçbir şey olmamış. Ambulans geldi götürdüler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hafif ticari araçtan çifte kural ihlali! Hem ters yönden gitti, hem de kaldırımda ilerledi!
İstanbul'da bugün düzenlenecek Onur Yürüyüşü nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatılacak! 30 Haziran 2024
Kara ve Çotuk ailesinin mutlu gününde belediye başkanları Balcıoğlu ve Güzel nikah merasimini birlikte gerçekleştirdi

İstanbul Haberleri Haberleri