Çorbacı Aden, yeni lezzetlerini müjdeledi

Birbirinden lezzetli çorbaları ve zengin menüsüyle 1983 yılından beri müşterilerine kaliteli hizmet veren Çorbacı Aden, Beykent Şubesi'nde artık pide çeşitleri ve lahmacun da satacak.

Barış Kış- 1983'ten bu yana müşterilerine kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet veren Çorbacı Aden, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'dan sonra Beykent Şubesi'nin de açılışını 2019 yılında gerçekleştirmişti. İşletme sahipleri Enis Avşar ve Olcay Avşar yeni dönemde Beykent Şubesi'nde müşterilerine çeşit çeşit çorbanın yanı sıra lahmacun ve pide çeşitleri vereceklerini de müjdeledi.

Kaliteden ödün vermeyiz

Çorbacı Aden'in her zaman kalitenin ve lezzetin en önemli adresi olduğunu bölgede de bu anlamda kalitesini ispat edeceğini anlatan Avşar, “İlk şubemi açarken ilk önce kalite ve hijyenden asla taviz vermedim. Bu benim üçüncü şubem burada Beylikdüzü halkına yakışır bir şekilde hizmet ediyoruz. Kelle paça, beyran için Afyon'dan özel et geliyor. Günlük her gün günde 3 sefer çorbalarımızı değiştiririz kaliteden asla taviz vermeyiz. Aile şirketiyiz. 7 gün 24 saat Beylikdüzü ve Büyükçekmece'deki tüm müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Toplam 3 şubede 50-60'a yakın kişi çalışıyor. Mutfaklarımız açık. Herkes gelip gezebilir biz kesinlikle kaliteden hijyenden asla taviz vermiyoruz. Müşteriler bu yüzden bizi tercih etmeli” dedi.


Kendine has kavurması var

Sadece çorbaları değil diğer yemekleriyle de göz dolduran restoranın en önemli yemeklerinden birinin de kavurma olduğunu belirten Avşar, “Kendimize ait has bir kavurmamız var. Çorbacı Aden. Kimseye ait değil kendimize özel ve hastır. Bu kaliteyi hizmeti verebilmem için ilk önce burayı bir görüp lezzeti almaları lazım ondan sonra farkımızı görecekler. 100 metrekare bahçeli iki katlı. Aynı anda 250-300 kişiye hizmet verebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Artık pide ve lahmacun da var

Çorbacı Aden'in Beykent Şubesi'nde artık pide ve lahmacun da satacaklarını söyleyen Avşar, “Müşterilerimiz bizden çok memnun. Ürünlerimiz gerçekten çok beğeniliyor, çok isteniyor. Ama bunun yanında buraya gelen müşterilerimiz sık sık pide çeşitleri veya lahmacun da soruyordu. O sebeple şimdi pide ve lahmacun da yapıp satmaya başladık. Çorba başta olmak üzere diğer ürünlerimizde nasıl kalite önceliyorsak pide ve lahmacunda da bir numarayız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

8 Kasım 2023 Kocaeli hava durumu, hava nasıl olacak?
8 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
Aba Altından Sopa Gösterdi

İstanbul Haberleri Haberleri