Çöp konteynerlerini yola dizerek kapatmaya çalıştı, kavga kaçınılmaz oldu

Esenyurt'ta sabah saatleri bir şahıs çöp konteynerlerini dizerek yolu kapatma teşebbüsünde bulundu. O anlarda yolu açmak isteyen başka bir sürücü ile tekmeli yumruklu kavga çıktı.

Esenyurt'ta sabah saatleri bir şahıs, sokaktaki çöp konteynerlerini sırayla dizerek yolu trafiğe kapatmaya çalıştı. O anlarda işe gitmek için yola çıkan sürücüler o anları şaşkınlıkla izlerken kavga çıktı.


Sabah saat 05:30 sıralarında Esenyurt Devlet Hastanesi'nin yakınlarındaki bir noktada ilginç anlar yaşandı. Motosikletli bir şahıs, etrafta gördüğü çöp konteynerlerini sırasıyla dizerek yolu trafiğe kapatma teşebbüsünde bulundu. O anlarda yolu kullanan sürücülerden biri motosikletli şahıs ile tartışma yaşadı. Yaşanan olay kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.


Yolu kapatan motosikletliyi dövdü!

Aracından inen sürücü, motosikletli şahsın neden yolu kapatmaya çalıştığına anlam veremezken ikili arasında kavga çıktı. Sürücü tekme ve yumruklarla yolu kapatan şahsa saldırdı. O anlarda diğer sürücüler yolu kullanmaya çalışırken kavga anları ise bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Metro İstanbul Açıkhava Sinema Günleri'ne yaz boyunca 23 binden fazla megakentli katıldı
Esenyurt'ta korkutan yangın: Alevler birçok noktadan görülüyor
Bakan Şimşek'ten enflasyon yorumu: 'Son çeyrekte düşüş bekliyoruz'

İstanbul Haberleri Haberleri