Çocuk Sanat Atölyeleri devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi tarafından ilçede yaşayan çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirebilmeleri için düzenlenen Çocuk Sanat Atölyeleri devam ediyor.

İlçede yaşayan çocuklar için her yaz birbirinden renkli etkinlikler düzenleyerek kaliteli bir tatil geçirmelerini sağlayan Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Sanat Atölyeleri sürüyor. Çocuklara yeteneklerini keşfetme ve becerilerini geliştirme imkânı sunan Sanat Atölyeleri’nde çocuklar, aileleriyle zaman geçirip sanatın farklı dallarıyla tanışıyor.

Başkan Özmen de katıldı

Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde her cumartesi günü düzenlenen atölye çalışmalarına geçtiğimiz hafta sonu Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen de katıldı. Çocukların sanatsal çalışmalarını yakından takip eden Başkan Özmen, çocuklar ve aileleriyle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı Çocuk Sanat Atölyelerinde çocuklar bir saat boyunca Ebru, Karagöz, çizgi, kağıt, çini ve çömlek gibi birbirinden renkli ve eğlenceli atölye çalışmalarına katılıp sanatsal çalışmalar yapıyor. 24 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek olan Çocuk Sanat Atölyeleri 4-8 yaş için 14:00'te, 9-12 yaş için ise saat 15:00'te başlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Esenyurt'taki sanayi sitesi yakınlarında yangın çıktı!
Heimlich manevrası bir kez daha hayat kurtardı
Aktif Yaşam Atölyeleri'nde 65 yaş ve üzeri kadınlar stres atarken yeni hobiler elde ediyor

İstanbul Haberleri Haberleri