CHP lideri Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'na ziyaret: 'CHP'yi iktidara taşıma sorumluluğumuz var'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Saraçhane’deki 'Büyük Eğitim Mitingi' öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyarette bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu İBB Bakırköy Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran İmamoğlu, Özel'e ziyaretleri ve başarı dilekleri için teşekkür ederek "Son seçimde yakaladığımız başarıyı tüm Türkiye’nin değişimi ve dönüşümü için kararlı bir adım olarak görüyoruz." dedi.

Özel de ziyarete dair "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettik. "Yapılacak ilk genel seçimlerde partimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var. Bu anlamda herkes bize bu gözle bakıyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'ndan bir gün önce İstanbul'da tüm atanamayan öğretmenleri, tüm mülakat mağdurlarını, müfredattan endişe duyanları saat 13.00'de Saraçhane Meydanı'na çağırmıştı.

Şu an ise İstanbul Saraçhane’de 'Büyük Eğitim Mitingi' gerçekleştiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çatalca kurbanlık merkezi olacak
15 yıl hapisle aranıyordu: FETÖ üyesi yakalandı
Bu sahillere gece girişin cezası 387 bin TL: Mobese kameraları yerleştirildi, 24 saat gözlem altında

İstanbul Haberleri Haberleri