Kobani davası kararları sonrası: CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten DEM Parti'ye ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kobani davası kararlarının açıklanmasının ardından DEM Parti İstanbul İl Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ettiklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan açıklamada ülkenin ve şehrin tüm demokratik paydaşlarıyla bir araya gelindiği kaydedildi.

Güçlü bir Türkiye için çalıştıklarını belirten Çelik, açıklamasında şunları kaydetti:

DEM Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ettik. Ülkemizin ve şehrimizin tüm demokratik paydaşlarıyla bir araya geliyor, hukukun üstünlüğünün sağlandığı, çağdaş, adil, demokratik ve güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.

DEM Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve beraberindeki heyetin Kobani davası sonrası İl Eşbaşkanları Gonca Yangöz ve Murat Kalmaz'ı ziyaret ettiği kaydedildi.

Kobani davasında mahkeme kararını açıklamıştı. 108 sanığın yargılandığı davada Selahattin Demirtaş'a 42 yıl, Figen Yüksekdağ'a 30 yıl 3 ay hapis cezası verilirken, davanın 5 tutuklu sanığı ise kararla birlikte tahliye edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya, 1 haftalık trafik denetim verilerini açıkladı
Kaldırım taşıyla saldırıya uğrayan taksiciden yeni karar: 'Başka arkadaşlar yaşadıklarımı yaşamasın'
CHP'li Özgür Çelik tüm İstanbulluları Saraçhane'ye çağırdı: 'Halkımızla geleceğimize ses olacağız'

İstanbul Haberleri Haberleri