Çatalca Belediye Başkanı Güzel: En kısa zamanda bitireceğiz!

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, yapımı devam eden Kültür Sanat Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, yapımı devam eden Kültür Sanat Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ekiplerden bilgi alan Güzel, “Zengin kültürel aktivitelerle hemşerilerimizi buluşturmak üzere merkezimizi en kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz” dedi

Projesi tamamlandığında, 300 kişilik konferans salonu, 155 kişilik nikah salonu, 260 kişilik çok amaçlı salon ve 400 kişilik düğün salonu, bodrum katları ile birlikte toplam 8 katlı olarak inşa edilecek olan Çatalca Kültür Sanat Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Erhan Güzel, ekiplerden detaylı bilgi aldı. Güzel, Atatürk Parkı'nın bitişiğinde inşaatı devam eden Kültür Sanat Merkezi'nin tamamlandığında sadece Çatalca'ya değil tüm bölgeye hizmet vereceğini dile getirdi. Güzel, “Zengin kültürel aktivitelerle hemşerilerimizi buluşturmak üzere merkezimizi kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Projelerimizi anlattık

Çiftlikköy ve Akalan mahallelerinde vatani görevini yapmak üzere asker ocağına gidecek gençlerle asker uğurlama törenlerine katılan Güzel, “Askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum. Vatanımızın yılmaz bekçileri Mehmetçiklerimize daima minnettarız” açıklamasını yaptı. Çiftlikköy Mahallesi'nde muhtar toplantısına da katılan Güzel, “Muhtarımız Tarık Yeni ve aza heyetiyle, mahallemizin talep ve isteklerini konuşup, projelerimizi anlattık. Yöneten Kent Çatalca demeye devam edecek, ilçemizin tüm paydaşlarıyla Çatalca’mızı daha yaşanabilir hale getireceğiz” dedi.

Tevfik Erdönmez Caddesi'nde de esnaf ziyaretinde bulunan Güzel, “Hemşerilerimizle buluştuk. Hayırlı işler diledik, sohbet ettik. Kıymetli fikirlerini ve taleplerini bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Çatalca'mızı hep birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplu nikah kıydı

Çiftlikköy Mahallesi'nde de NEO Yaban Mersini Çiftliği'ni ziyaret eden Güzel, “Organik ürünlerle, üretime ve tarıma sağladıkları desteklerden dolayı çiftlik sahibi Mehmet Ali Küllük ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde üreticilerimizi desteklemeye, işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Güzel ayrıca İstanbul Valiliği ve İlçe Kaymakamlığının koordinesinde düzenlenen toplu nikah törenine katıldı. Törende 11 çiftin nikah akdini gerçekleştiren Güzel, “Nikah töreni sonrasında evlilik cüzdanlarını çiftlerimize takdim ettik. Kaymakamımız Sayın Erdoğan Turan Ermiş, Valilik Koordinatörü Alpay Savaş ve ilçe protokolümüzün şahitliğinde aile birliği kurulan çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Bu teveccühe layık olacağız!

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat tarafından Başakşehir Hacı Bektaş Veli Cemevi'nde düzenlenen lokmaya katılan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “İBB Başkan Vekilimiz Nuri Aslan ve İlçe Başkanımız Yakup Yaşar ile beraber, canlarla lokmamızı paylaştık.

Muharrem Ayı'nda tutulan tüm oruçların kabul olmasını diliyorum” dedi. Güzel, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'i ise belediyede ağırladı. Ziyaret sırasında konuşan Güzel, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında; İstanbul ve Çatalca için tam yol ileri diyerek sosyal belediyecilik anlayışımızla hizmet etmeye devam edecek, halkımızın bizlere gösterdiği teveccühe layık olacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın İl Başkanımıza ve değerli il yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da metroda açık giyindikleri gerekçesiyle kadınlara sözlü taciz: Hakaretler savurdu
İzmir'deki facia sonrası İstanbul Yenisbosna'da elektrik kablosu uyarısı

İstanbul Haberleri Haberleri