Can dostların can dostu!

İlçede yaşayan sokak hayvanlarının tüm bakım ve tedavi işlemlerini aralıksız sürdüren Bakırköy Belediyesi, barınakta yaşayan can dostları sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşturmaya da devam ediyor.

Bakırköy Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarını sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşturuyor. Pamuk ve Sütlü isimli iki can dostu tüm aşı ve bakımları yapılarak yeni sahipleriyle buluşturuldular. Can dostlarının yeni sahipleriyle buluşmaları ve yaşadığı mutluluk kameralara yansıdı


İlçede yaşayan sokak hayvanlarının tüm bakım ve tedavi işlemlerini aralıksız sürdüren Bakırköy Belediyesi, barınakta yaşayan can dostları sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşturmaya da devam ediyor. Pamuk ve Sütlü isimli iki can dostu tüm aşı ve bakımları yapılarak yeni sahipleriyle buluşturuldular. Can dostlarının yeni sahipleriyle buluşmaları ve yaşadığı mutluluk anları kameralara yansıdı. Sahiplenmeyi düşünen vatandaşlar Belediyenin Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilite Merkezi’ni ziyaret ederek sahiplenme hakkında bilgi alabilir.


Farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz
Bakırköy’de yaşayan tüm can dostlarının sahiplenilmesi için önemli çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Bu konuda toplumda öncülük etmeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Onların yaşam haklarının korunması bizim için çok önemli. Bu konuda bize destek vermek isteyen ve bir can dostumuzu sahiplenmeye karar veren ailelerimiz Belediyemizin Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilite Merkezi’ni ziyaret ederek sahiplenme hakkında bilgi alabilir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri