Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yangın paniği! Hastaneden açıklama geldi...

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yangın paniği yaşandı. Hastaneden yaşananlara dair DAMGA'ya açıklama geldi.

DAMGA ÖZEL- İstanbul'un en büyük hastanelerinden Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yangın paniği yaşandı. Hastanede bir anda yangın alarma çalmaya başlaması üzerine hastalar panikle etrafa kaçıştı. Hastaneden konuya dair açıklama geldi.

Hastane yetkililerinden açıklama

"Yangın paniğine dair" yapılan haberin ardından kurumumuza ulaşan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yetkilileri yangın çıkmadığını söyleyerek olayın aslını açıkladı.

Bir kişinin yanlışlıkla basması üzerine yangın alarmı çalınca hastane koridorlarında tedirginlik yaşandığı belirtildi. Açıklamada, hastanedeki paniğin yanlış alarmdan kaynaklandığı ve herhangi bir yangın tehlikesi bulunmadığının altınız çizildi.

Çam ve Sakura'da yangın paniği yanlış alarm çıktı!

28 Haziran 2024 Cuma günü İstanbul Başakşehir'de bulunan Çam ve Sakura Devlet Hastanesi'nde yangın paniği yaşandı. Yangın alarmının çalmasıyla birlikte hastalar panikle kendilerini dışarı atmaya çalışırken, hastalara ve hasta yakınlarına dışarı çıkmaları bilgisi verildi

Hastanedeki sağlık çalışanları ve vatandaşlar binayı hızla terk ederken yaşanan panik anları cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Çam ve Sakura'da yanlış yangın alarmı sonrasında vatandaşların hastaneden panik halinde çıkış anları kameralarımıza böyle yansımıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Evine misafirliğe gitti, arkadaşı tarafından öldürüldü: Tecavüz girişimi iddiası
MHP'li Yalçın'ın hedefinde yine Özgür Özel var: 'Kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak'
Kazada yaralanan Burak'tan 15 gün sonra acı haber: Yaşam savaşını kaybetti

İstanbul Haberleri Haberleri