Büyükçekmece'de tekel saldırısı! Haraç vermeyince kurşun yağmuruna tuttular

Büyükçekmece'de bir tekel bayine silahlı saldırı düzenlendi. İddiaya göre haraç isteyen kişi ya da kişiler, gece saatlerinde dükkanı kurşun yağmuruna tutarak işletmecilere korku dolu anlar yaşattı.

Büyükçekmece'de iddiaya göre kişi ya da kişiler tarafından tekel bayi sahibinden 5 milyon liralık haraç istendi. Haracı kabul etmeyen işletme sahibinin dükkanına gece saatlerinde saldırı düzenlenerek gözdağı verildi.

Büyükçekmece'de tekel işleten bir bayide silahlı saldırı meydana geldi. Gece saat 01:23 sıralarında bir otomobilin içindeki kişiler tarafından 9 el ateş açıldı. O sırada tekel bayide bulunan iki kız kardeş ve bir köpek ise korku dolu anlar yaşadı.

5 milyon haraç istendi

Tekel bayi sahibinin iddiasına göre önceki günlerde kişi ya da kişiler tarafından 5 milyon liralık haraç istendiği ileri sürüldü. Haracı kabul etmeyen işletme sahibinin tepkisi sonrası, tekel bayine silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi.

Silahla 9 el ateş atan saldırganlar, araçlarıyla hızla uzaklaşırken saldırı anları ve kadınların korku dolu anları güvenlik kamerasına an bean yansıdı. Olayla ilgili polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cem Kara mezarı başında anıldı!
Avcılar'da müşteriye kötü davranan pazarcıya tezgah yasağı getirildi
Bakan Hakan Fidan ve Karadağlı mevkidaşı İbrahimoviç İstanbul'da bir araya geldi

İstanbul Haberleri Haberleri