Büyükçekmece'de kömürlük yangını: Elektrik tellerine yakınlığı tehlike oluşturdu

Büyükçekmece'nin Ahmediye mahallesinde bir binanın yakınındaki kömürlükte yangın çıktı. Yoğun dumanlar yangının bulunduğu noktadaki elektrik tellerine ulaşmaya başlamasıyla tehlike oluşturuyor.

Büyükçekmece'de sabah saatleri bir binanın yakınındaki kömürlük olarak kullanılan yapıda yangın çıktı. İddiaya göre çocukların çıkardığı yangın çevredekilerin itfaiye ekiplerine ihbarda bulunmasıyla kontrol altına alınması bekleniyor.

Saat 11:00 sıralarında Ahmediye mahallesi Zambak sokakta meydana gelen kömürlük yangınında eski birçok eşyanın alevlere teslim olduğu ve yoğun dumanların çevredeki diğer mahalleler ile birlikte Çatalca ilçesinden de görüldü.

Yangın kısa sürede hızla büyümesiyle elektrik tellerine ulaşmaya başladı. Yangının bulunduğu noktada binaların yakın olması ve alevlerin elektrik tellerine ulaşması ise olası bir felaket tehlikesine yol açtı.

İtfaiye ekipleri sevk edildi

Büyükçekmece Ahmediye mahallesinde devam eden yangın itfaiye ekipleri sevk edilirken yangını söndürme çalışmaları başladı. Olayda şans eseri yaralanan olmadığı bilgisi paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Damperini açan kamyon toprak yığını döktü, sürücü ölümden kıl payı kurtuldu
Gelin Görümce'nin sunucusu Fatih Ürek'e havalimanında saldırı!
İstanbul baraj doluluk oranları: İSKİ İstanbul 7 Eylül 2024 barajların doluluk oran ve rakamları

İstanbul Haberleri Haberleri