Büyükçekmece'de dehşet anları: 2 şüpheli tekel bayiini kurşunladı

Büyükçekmece'de motosikletli 2 şüpheli, tekel bayiine silahlı saldırı düzenledi. Kaçan şüpheliler ile ilgili çalışma başlatıldı.

Büyükçekmece'de motosikletli ve kasklı 2 şüpheli tekel bayisine kurşun yağdırdı. Polis ekipleri kaçan motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, haraç istedikleri tekel bayisinin sahibinden olumsuz yanıt alan motosikletli ve kasklı 2 şüpheli tekel bayisine geldi. Ellerindeki silahla iş yerine defalarca ateş eden şüpheliler daha sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Saldırı anı ise, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletli ve kasklı 2 şüphelinin tekel bayisi önünden geçerken iş yerine kurşun yağdırdıkları anlar görülüyor. Çevre sakinlerinin çektiği cep telefonu görüntülerinde ise, polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları ve tekel bayii önünden saldırı sonrası görüntüler yer alıyor. Saldırganların silahından çıkan kurşunlar iş yerinin cam ve kepenklerine isabet ederken, polis ekipleri kaçan motosikletli saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yağış E-5’te bir kaza daha yaptırdı!
Pendik’te taşan sulara ilginç çözüm!

İstanbul Haberleri Haberleri