Büyükçekmece Belediyesi çalışanları isyanda: Mehmet Mert'e mesaj yağıyor!

Büyükçekmece Belediyesi'nde çalışan işçiler, ay sonu gelmesine rağmen maaş ödemesi alamayınca çareyi Gazeteci Mehmet Mert'e ulaşmaya çalışarak buldu.

Büyükçekmece Belediyesi'nde çalışan personel, ay sonu gelmesine rağmen maaş ödemesini alamamaktan dert yanıyor. Gazeteci Mehmet Mert'e sosyal medya hesapları üzerinden mesaj atan belediye çalışanları, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü şikayet ediyor.


Büyükçekmece Belediyesi'nde yaşanan mali sorunlar en çok belediyede çalışan personeli olumsuz yönde etkiliyor. Ay sonu gelmesine rağmen maaş ödemelerinin hesaplarına yatmadığını iddia eden belediye çalışanları, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü gazeteci Mehmet Mert'e şikayet ederek mağduriyetlerini gidermek için çare arıyor.

Belediye çalışanlarından her gün onlarca mesaj alıyorum

Gazeteci Mehmet Mert, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Büyükçekmece Belediyesi'nde çalışan personellerin kendisiyle iletişime geçmeye çalıştıklarını ve her gün onlarca mesaj alarak çalışanların belediyeyi ve Başkan Hasan Akgün'ü şikayet ettiğini ifade etti.

Mehmet Mert yaptığı paylaşımda "Büyükçekmece belediye çalışanlarından her gün böyle onlarca mesaj alıyorum. Çarşıda yürüyorum, önüme gelen Büyükçekmece Belediyesi'ni ve Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü şikayet ediyorlar. Peki bu insanların suçu ne? Bu hayat pahalılığında zaten aldıkları üç kuruş maaş onu da gününde ödemiyorsunuz? Bir de böbürlene böbürlene 7. defa kazandım diye dolaşıyorsunuz! Yazıklar olsun! Gidin evinizi, arabanızı satın bu insanların maaşını ödeyin Hasan Akgün. Bu insanlar mağdur, suçsuz, günahsız. Üstelik siz o bilmem kaçıncı defa seçilmenizi bu insanlara borçlusunuz." dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tuvalet ücretine ödeme kolaylığı: POS cihazıyla işlem yaptılar!
Ekrem İmamoğlu: Türkiye yeni zaferler kazanacak

İstanbul Haberleri Haberleri