Büyük bir cesaret örneği!

İş insanı Vedat Ali Yılmaz, Beylikdüzü Perla Vista AVM'de ikinci Blue Diamond mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çok ciddi bir ekonomik krizin olduğu bu ortamda böyle önemli bir iş yeri açmak büyük bir cesaret örneğidir. Vedat Ali Yılmaz'ı ve ekibini yürekten tebrik ediyorum” dedi

Büyükçekmece ve Beylikdüzü'ndeki yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren iş insanı Vedat Ali Yılmaz, Beylikdüzü Perla Vista AVM'de ikinci Blue Diamond mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Aynı AVM içerisinde Atasay Mağazası'nın da sahibi olan Yılmaz, böylece kuyumculuk ve mücevher sektöründeki büyümesine bir ivme daha katmış oldu. Renkli görüntülere sahne olan açılışa; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Başkanvekili Müslüm Akülker, bölgenin tanınmış sanayici ve iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükçekmece'den kopamıyoruz

Açılışta konuşan iş insanı Vedat Ali Yılmaz, yaşadığı mutluluğu Damga'ya anlattı. Emekli emniyet müdürü olduğunu anımsatan Yılmaz, “Büyükçekmece'nin bir kaderi var. Burada görev yapan memurlar görevleri bitince de burada yaşamak istiyorlar. Büyükçekmece'deki görevim bitince ben de burada yaşadım ve ticarete atıldım. Değişik sektörlerde faaliyet yürütüyoruz. Restoranlarımız var. Perla Vista AVM'de bugün ikinci Blue Diamond mağazımızı açıyoruz, aynı AVM'de Atasay Mağazası da bize ait. İnşallah yeni şubeler açmaya gayret göstereceğiz, herkesi bekliyoruz” dedi.

Altın alırken markadan şaşmayın

Altın ve mücevher alacaklara ilişkin tavsiyelerde de bulunan Yılmaz, “Marka mücevherleri her zaman tercih etmek gerekir. Burada güven önemlidir. Blue Diamond markası güven veren bir markadır. Beylikdüzü Beykent de biz de mağazımızı açmış bulunmaktayız. Güzel bir marka güzel bir yatırımcı. Başarılı olacağımız kanaatini taşıyoruz. Sahte mücevheri anlamak çok zor. Mücevher alırken mutlaka dediğim gibi markalı bir mücevher tercih edilmeli. Altın alıyorken de yine markalı bir yerden alınmalı. Böylece mağduriyet yaşanmasının önüne geçilebilir” diye konuştu.


Mücevher yelpazemiz geniş

Altın ve mücevher alımındaki alışkanlıkların değiştiğinden de söz eden iş insanı Yılmaz, “Altın alıp biriktirmek gibi şeyler eskide kaldı. Genç nesil artık altın veya mücevher alırken tasarım veya modaya bakıyor. Hatta yeni evlenecek çiftlerimizde 22 ayar yerine 14 ayar olan daha modern tasarımlara sahip mücevherler, altınlar tercih ediyorlar. Blue Diamond gibi bir marka arkamız olduğu için ürün yelpazemiz çok geniştir. Altında 14 ve 22 ayar mücevherde ise çok daha çeşitli seçeneklerimiz var. Haftanın 7 günü sabah 10 akşam 10 olmak üzere işletmemiz açıktır” ifadelerini kullandı.




Herkese örnek olsun

Açılışta konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise Vedat Ali Yılmaz ve ekibini överek, tebrik etti. Akgün, “Ekonominin dibe vurduğu bir dönemde iş yeri açmak büyük cesaret ister. O yüzden buradaki arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. Hem yeni bir istihdam kapısı açtılar hem de ekonomiye değer kattılar” dedi. Türkiye'nin ciddi bir ekonomik darboğazda olduğunu da belirten Akgün, “2023 enflasyonu çok yüksek. Biz de siyasetin içindeyiz. İktidar yüzde 73 diyorsa bizce yüzde 150 enflasyon vardır. Allah millete yardım etsin. Allah bu ülkenin önünü açabilecek kişileri iktidara getirsin. Allah çoluk çocuğun hakkını koruyacakları iktidara getirsin. Allah bu ülkede hak, hukuk, adaleti tesis edecek kişilerin iktidara gelmesini nasip etsin. Bu ilçede çalışan arkadaşlarımıza, iş kuran tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BARIŞ KIŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri