Bülent Kerimoğlu'na sert tepki: "Siz anca film çevirmeyi bilirsiniz başkan!"

Bakırköylüler Kerimoğlu'nu Cumhuriyet'in 100'üncü yılla ilgili paylaşımı nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttu. “Çok komiksin” diyen ilçe sakinleri; “Siz anca film çevirmeyi bilirsiniz” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal medya hesabı üzerinden; “Kurtuluşa Can Verenler: Tıbbiyeliler” Belgesel çekimleri için Tarih Tv stüdyolarındaydık. Cumhuriyetimizin 100. Yılı için hazırlanacak olan bu belgesele katkı sunmaktan memnuniyet duydum” gönderisini paylaştı. Akabinde Bakırköylüler Kerimoğlu'nu eleştiri yağmuruna tuttu. “Çok komiksin” diyen ilçe sakinleri; “Siz anca film çevirmeyi bilirsiniz” dedi.

İlçe sakinleri tarafından sık sık eleştirilerin hedefinde olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası Bakırköylülerin yine tepkisini çekmeyi başardı. Bir fotoğrafını paylaşarak; ““Kurtuluşa Can Verenler: Tıbbiyeliler” Belgesel çekimleri için Tarih Tv stüdyolarındaydık. Cumhuriyetimizin 100. Yılı için hazırlanacak olan bu belgesele katkı sunmaktan memnuniyet duydum” yazısını aktaran Kerimoğlu'na vatandaşların tepkisi çığ gibi büyüdü.

Siz çekimlere devam edin!

İlhan Böke isimli bir vatandaş Kerimoğlu'na tepki göstererek; “Çekimlere devam edin siz. Biz ataköyde rezilliğe alıştık zaten. Partinize değil size oy moy yok. Bunu böyle bilin. Halkla alakanız yok. Size bir örnek vereyim. Başkan yardımcınız ile görüşmek için 6 ay bekletildim. Bu mu hizmet. Bu mu belediyecilik anlayışınız” dedi.

İstenmeyen adam

Ahmet Can Ayışık da Kerimoğlu'nun Bakırköy'de istenmeyen biri olduğunu ifade ederek, “Bakırköy'e bu kadar istenmeyen belediye başkanını musallat eden Kılıçdaroğlu, sen de gideceksin başkanın da. Olmaz böyle” diye konuştu.

Sizin derdiniz Bakırköy mü!

Aysun Karabağ isimli bir Bakırköy sakini de Kerimoğlu'na, “Sayın başkan Bakırköy'de acil yapılacak işler var. Yakup Sokak buluşma yeri oldu ama belediye başkanı sahip çıkmıyor. Bakırköy sokağında yürüyemiyoruz siz nelerle uğraşıyorsunuz. Bakırköy'de park bahçeler çimleri güneşte yanıyor. Sizin haberiniz yok Bakırköy Meydan'daki merdivenlerden kepçe indiriyorlar. Bakırköy Belediyesi yok Bakırköy yaya yürüyüşü işgal altında belediye yok yaya yolundan belediye işgaliye parası alacağına reklam panolarını kiraya versinler. Sizin derdiniz Bakırköy mü acaba?” diye sordu.

Sizinle aynı partide olduğum için utanç duydum!

Tahsin Melikoğlu ise Kerimoğlu'na sert ifadelerle yüklendi. Melikoğlu, “Aktif partili olarak isminizi biliyordum ama tanımıyordum TV100 kanalında Gürkan Hacır'ın olduğu programda sizi izlerken sizinle ayni partide olduğum için utanç duydum. Dahası CHP'nin 22 yıllık AKP iktidarına karşı neden iktidara gelmediğini anladım Sizin amacınız halk değil az olsun benim olsun onu anladım . Evet partide duygusal kopuşlar başlamıştır.. Ancak buna sevinmeyin. Biz her koşulda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu partiye sahip çıkar tam bağımsızlık ilkesini hayata geçiririz” ifadelerini kullandı.

Kerimoğlu'na ulaşmak imkansız!

Bülent Kerimoğlu'na ulaşmanın imkansız olduğunu anlatan ilçe sakini Fahri Çavuşoğlu ise “Sayın başkan, Bakırköy Çırpıcı'daki pazardaki 35 yıllık yerimizi vermediniz. Dernekçiler ise 300 tahta, 500 tahta yer sahibi yapıldı. Size ulaşmak istedim ama gördüm ki size ulaşmak imkansız. Randevu aldım yine de benimle görüşmediniz. Benim hakkımı vermediniz. Siz güya halkçı partinin başkanısınız ama emperyalist uygulamalar yapıyorsunuz” dedi. Mustafa Uçan isimli bir vatandaş ise “Yatmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz” derken, Ertan Güven de; “Çok komiksin başkan, git artık Bakırköy'den” ifadesine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri