Bu kadarı da pes dedirtti: İstanbul’da trafikten kaçmak isteyen sürücüler çözümü kaldırıma çıkmakta buldu

İstanbul Alibeyköy'de trafikten kaçmaya çalışan sürücüler, kaldırımdan ilerlemeye başladı. Sürücülerin yayaların yolunu kullanması çok sayıda insanın tepkisini çekti.

İstanbul kaldırımları motosiklet, otomobil, scooter gibi araçlarla işgal edilirken yaşanan durum yayaların özgürce dolaşmasına engel oluyor. Kaldırımda bulunan araçlardan dolayı yolun ortasından yürümek zorunda kalan vatandaşlar, olası bir faciayla burun buruna gelebiliyor.

Ancak otomobil, motosiklet, esnafın koyduğu masa ve sandalye ile scooter gibi araçlarla işgal edilen kaldırım problemi sadece İstanbul değil birçok bölgede yaşanan bir sorun olarak devam ediyor.

KALDIRIMI İŞGAL ETTİLER

Ancak bu kez sosyal medyada paylaşılan görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. İstanbul Alibeyköy'de trafik yoğunluğundan kaçmak isteyen uyanık sürücüler çözümü kaldırıma çıkmakta buldu.

Trafiğin yoğun olması nedeniyle ilerleyemeyen otomobil sürücüleri, yayaların rahatça hareket edebilmesi için ayrılan yola göz dikti. Bir sürücünün kaldırıma çıkmasının ardından başka otomobil sürücüleri de arkalarından ilerledi.

"ARAÇLARIN GİTTİĞİ YERE BAKIN"

Yayaların alanını işgal etmekte sorun görmeyen sürücüler, kaldırımda da yoğunluk oluşturdu. O anlara tanıklık eden bir vatandaş ise yaşanan duruma tepki göstermeden edemedi.

"Araçların gittiği yere bakın" ifadeleriyle tepkisini gösteren şahıs, araçların kuyruk oluşturduğu görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Görüntüler hızla yayıl ve kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'un Esenyurt'ta hırsızlık olayı: Şoförün uyumasını fırsat bilip TIR'ı soydular
Müşteri çaya "soğuk" dedi, kahveci "lav" yaptı
Bahçeşehir Koleji 30’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı

İstanbul Haberleri Haberleri