Bisikletle merdivenlerden inmeye çalışırken ölümden döndü: Kaza anı kamerada

Büyükçekmece Atirus üst geçidinden bisikletle inen genç, düşerek bileklerini kırdı. O anlar gencin arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde bulunan Atirus üst geçidinde meydana geldi. İddiaya göre bir genç, bisiklet sürmek için arkadaşlarıyla Büyükçekmece'de buluşma kararı aldı.

Sonrasında üst geçidin bulunduğu yere doğru ilerleyen iki arkadaş, bisiklet sürmek için tehlikeli bir yola başvurdu. Kendilerine macera arayan iki genç, bisikletlerini alarak üst geçide çıktı.

Bisikletli gençlerden biri üst geçidin merdivenlerinden inmek isterken dengesini kaybetti. Dengesini kaybeden genç kullandığı bisiklet ile merdivenlerden yuvarlanarak yere düştü.

Hastanelik oldu

O anlar gençlerin arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan genci hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan gencin kazadan dolayı bileklerini kırdığı öğrenilirken görüntülerde iki gencin dik merdivenlerden bisikletle aşağı indiği ancak aralarından birinin dengesinin kaybederek yere düştüğü görüldü.

Genç acı içerisinde yerde kıvranırken bölgede bulunan arkadaşları ise durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Son dakika: Marmara'da deprem mi oldu? Şiddeti kaç büyüklüğünde, merkez üssü neresi 4 Eylül 2024
Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası'nda 10 rekor
TÜİK açıkladı : Ağustos'ta en çok üniversite eğitiminin fiyatı arttı

İstanbul Haberleri Haberleri