‘Beyoğlu Sünnet Şöleni’ İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi

Beyoğlu Belediyesi tarafından "Beyoğlu Sünnet Şöleni" gerçekleştirildi. İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirilen şölende çocuklar aileleriyle renkli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Şölene Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de katıldı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen "Beyoğlu Sünnet Şöleni'nde sünnet olmak için kayıt yaptıran 200 çocuk ve aileleri, Kasımpaşa İskelesinden kalkan iki gemi ile İstanbul Boğazına açıldı. Boğazın eşsiz manzarasında aileleri birlikte yemek yiyen çocuklar daha sonra palyaço gösterileri, müzik dinletileri ve yüz boyama gibi etkinliklerle doyasıya eğlendi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de etkinliğe katılarak çocukların ve ailelerinin heyecanına ortak oldu. Ailelerle sohbet eden Güney, sünnet olacak çocuklara akıllı saat hediye etti.

"ALLAH HEPSİNİN DAMATLIKLARINI DA BİZLERE GÖSTERSİN"

Güney, "Sünnet erkek çocuğu için hayatının ayrı bir dönüm noktasıdır. Bunu bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben de Örnektepe'de büyümüş, düğünde, cenazede yan yana durmanın ne kadar kıymetli olduğunu bilen birisiyim. Bu anlamda çocukların sünnet gününü sizinle birlikte coşkuyla yapalım dedik. Çocuklar 5 yıl sonra 10 yıl sonra geri dönüp düşündüklerinde çok güzel bir gün geçirdiklerini hatırlasınlar, yüzlerinde güzel bir tebessümle hatırlasınlar diye biz de elimizden geleni yaptık. İnşallah en kötü günleri böyle olsun diyorum. Allah hepsinin damatlıklarını da bizlere göstersin" dedi.

"ÇOCUKLAR EĞLENİYORLAR, MUTLULAR"

Etkinliğe çocuğu ile katılan Mehmet Emin Tunç ise "Öncelikle Sayın belediye başkanımız İnan Güney'e çok teşekkür ediyoruz. Bugün aileler olarak çok mutluyuz. Çocuklarımızla birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Beyoğlu şu anda değişimi görüyor. Beyoğlu mutlu Beyoğlu huzurlu." ifadelerini kullandı.

Etkinliği harika bulduğunu belirten velilerden Ferdi Bora da, "Etkinliği harika buldum. Böyle ummamıştım. Belediye başkanımıza ve bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederim. Çocuklar eğleniyorlar, mutlular" diye konuştu.

Etkinliğe katılan çocuklardan Muhammet Elyalçın da "Güzel bir etkinlik. Kardeşim de mutlu oldu. Başkanımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Aileler şölende kendilerine verilen Cerrahi İşlem Kartı ile anlaşmalı hastanelere giderek çocuklarını ücretsiz olarak sünnet ettirebilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

PKK'nın talimatıyla 5 ayrı noktada orman yangını çıkartmıştı: Sanığın cezası onandı
Denizli'deki orman yangının çıkış sebebi belli oldu: 3 kişi gözaltında
Şişli'de saldırı anları: Yolda gördüğü husumetlisini kovalayarak cami avlusunda vurdu

İstanbul Haberleri Haberleri