Beylikdüzü'nde yaz ayı boyunca 5 bin 512 çocuk madalyalarını aldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yaz Spor Okulları etkinlikleri kapsamında 16 farklı branşta eğitim alan çocuklara kapanış töreninde madalyaları teslim edildi.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yaz ayı boyunca verilen eğitimler sona erdi. Eğitimler sonunda düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın Kapanış ve Madalya Töreni Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda yapıldı. Törene, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra binlerce kişi katıldı. 22 farklı tesiste, 3’ü engelli branş olmak üzere toplam 16 branşta eğitim gören 5 bin 512 öğrenci, madalyalarını almanın gururunu yaşadı. Etkinlikte, gün boyunca süren aktivitelerin yanı sıra çeşitli ikramlar da yapıldı. Yaz Spor Okulları’nı başarıyla tamamlayan sporculara madalyalarını takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, öğrencilerle bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Başkan Çalık törende yaptığı konuşmada, “Beylikdüzü Belediyesi olarak çocuklarımızın daha güzel yarınlara sahip olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sportif faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi. Başkan Çalık ayrıca, sporu sadece fiziksel bir üstünlük değil, anlayış, zeka ve ahlakla birlikte gelen bir değer olarak gördüklerini de vurguladı.

“İstanbul’un 2036 Olimpiyatları’na ev sahipliği yapması için büyük bir mücadele içerisindeyiz”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, konuşmasının devamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederek, “İstanbul’un 2036 Olimpiyatları’na ev sahipliği yapması için büyük bir mücadele içerisindeyiz. Bugün burada altı yaşında olan bir çocuğumuz, 2036 yılında İstanbul
Olimpiyatları’nda sporcu olarak yarışabilir ve Beylikdüzü’nden çıkacak evlatlarımız madalyalar ile bizleri buluşturur. Bu hedef, çocuklarımızı 12 yıl boyunca çalıştırarak elit bir sporcu haline getirebilir. İstanbul’u olimpiyatlar şehrine dönüştürebiliriz. Kültür, turizm ve sporla canlanan kentler ve yaşam kalitesi o kentlerde kalıcı hale gelir. Olimpiyat ruhu, kutuplaşmayı ortadan kaldırır ve milleti bir araya toplar” ifadelerini kullandı. Başkan Çalık, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul 2036 Olimpiyatları hayaline yüzde yüz destek verdiklerini de belirterek, “Her şey düşlemekle başlar ve hayaller gerçeğe dönüşür. Ekrem Başkanımızın bu yoldaki başarılarını destekliyor ve kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Tören, katılımcıların coşkulu tezahüratları eşliğinde sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

MSB duyurdu: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
Ordu'da kara yolunda heyelan: Sayacatürk mevkisi ulaşıma kapandı
Lübnan’ın eski Başbakanı Salim Hoss hayatını kaybetti

İstanbul Haberleri Haberleri