Beylikdüzü’nde yaşayanlar dikkat! Başkan Çalık’ın ismini kullanarak dolandırıcılık!

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve başkan yardımcılarının ismini kullanarak yapılan dolandırıcılığa karşı ilçe sakinleri uyarıldı.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşanan dolandırıcılık olayına dikkat çekti.

Kurumdan yapılan açıklama ile, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve belediye başkan yardımcılarının ismi kullanılarak vatandaşlardan para talep edildiği belirtildi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından konuya dair yapılan yazılı uyarıda, bu dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya kalan ilçe sakinlerinin derhal emniyet birimlerine başvurmaları gerektiğinin de altı çizildi.

“Komşularımızın dikkatine” başlığı ile yapılan yazılı açıklamada; “Tüm komşularımıza önemle duyurulur! Kıymetli komşularımız, Başkanımız Mehmet Murat Çalık ve Belediye Başkan Yardımcılarımızın ismi kullanılarak vatandaşlarımızdan para talep edildiği ihbarları tarafımıza ulaşmaktadır. Belediyemizin ve çalışma arkadaşlarımız hiçbir koşulda para, yardım ve destek talep etmesi söz konusu değildir. Bu kişilere itibar etmemenizi ve konuyu en kısa sürede emniyet birimlerine bildirmenizi önemle rica ederiz.” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eski Anavatan Partisi il başkanı evinde ölü bulundu

İstanbul Haberleri Haberleri