Beylikdüzü'nde korku dolu anlar... Lastiği patlayan araç otobüs durağına daldı, faciadan dönüldü

İstanbul Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan araç kaldırımdaki yayaya çarptı ve otobüs durağına daldı. Vatandaşların korkuyla kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde lastiği patlayan otomobil ortalığı birbirine kattı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Olay İstanbul Beylikdüzü, Cumhuriyet mevkiinde meydana geldi. E-5 yan yolda kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı otomobil seyir halinde ilerlediği esnada lastiği patladı.

ÖNCE YAYAYA ÇARPTI, SONRA OTOBÜS DURAĞINA DALDI

Otomobilin lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkan araç, önce kaldırımda yürüyen yaşlı kadına ardından da otobüs durağına daldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı yaşlı kadına ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.

PANİK ANLARI KAMERADA

Yaşanan panik anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde durakta bulunan vatandaşların üzerlerine gelen otomobili fark ettikleri ve son anda panikle kaçtığı görüldü. Panikle kaçmaya çalışan bir adamın da yere düştüğü anlar da görüntülerde yer aldı.

Kazada sadece bir yaralının bulunması ve otobüs durağında bekleyen vatandaşların süratle ilerleyen aracı fark etmesiyle büyük faciadan dönülmüş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da bu ilçelerde yaşayanlar dikkat! Saatlerce elektrik olmayacak: İşte 27 Eylül elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler
374 günlük en uzun uzay macerası sona erdi: Rus kozmonotlar Dünya'da
Pınar Deniz'den eli karnında poz

İstanbul Haberleri Haberleri