Beylikdüzü'nde fit kalmak isteyenler yetişkin spor kurslarına ilgi gösteriyor!

Beylikdüzü'nde yaşayan vatandaşlar sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için yetişkin spor kurslarına ilgi gösterirken Beylikdüzü Belediyesi tarafından kursun 3. döneminin başlayacağı tarihleri açıklandı.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yetişkin spor kursları, ilçe genelindeki kadın-erkek her yaş grubunun ilgisini çekiyor. Sağlıklı ve formda bir vücut için spor yapmayı teşvik eden yetişkin spor kurslarının ikinci dönemi başladı. Farklı günler ve saatlerde karma halinde ya da kadın ve erkek olarak ayrılan gruplar halinde spor yapma imkanı sunan Beylikdüzü Belediyesi, 18-25 Nisan tarihlerinde kayıtları tamamlanan yetişkin spor kurslarının başlayacağı tarihi açıkladı.

Yetişkin spor kursları 3. dönemi Eylül ve Ekim aylarında başlayacak

Buna göre Yetişkin Spor kurslarının 3. dönemi Eylül ve Ekim döneminde başlaması planlanıyor. Yetişkin Spor kurslarına katılmak isteyenler için kontenjanlarda oluşabilecek son boşluklar nedeniyle mevcut dönemde de katılabilme olanağı sunuluyor. Uygun fiyatları ve birçok spor dalında dilediğiniz gibi hem eğlenerek hem de sağlıklı bir vücuda sahip olmak için tüm olanaklar Beylikdüzü Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Uzman eğitmenler eşliğinde spor deneyimi!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 6 salonunda yoga, fitness, pilates, zumba ve aerobik gibi alanlarda spor deneyimi yaşayabilirsiniz. Beylicium AVM, Aydın Örs Spor Salonu ve Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ndeki salonlar kadınlara özel hizmet verirken, Koral Berkin Kutlu Spor Tesisi ve Yüzme Havuzu’nda karma düzen uygulanıyor. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Öğretmen Fedai Altun Spor Tesisi ve Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde ise kadınlar ve erkekler ayrı katlarda spor yapıyor. Altı salonun tamamında fitness eğitimi verilirken; Aydın Örs Spor Salonu, Beylicium AVM, Zübeyde Ana SYM ve Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nde pilates; Aydın Örs Spor Salonu ve Beylicium’da yoga ve zumba, ilaveten Beylicium’da aerobik eğitimi de almak mümkün.

Yetişkin spor kurslarına nasıl başvuru yapılıyor?

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Yetişkin Spor Kursları için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Beylikdüzü Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.beylikduzu.istanbul adresi üzerinden online yapılabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kadıköy'de yoğun yağış sonrası İETT otobüsü mahsur kaldı
Balıkesir'de iki ilçede orman yangını: Alevlere müdahale ediliyor
Beylikdüzü açıklarında tekne battı, teknedekilerin yardımına İDO yetişti

İstanbul Haberleri Haberleri