Beylikdüzü'nde 'bozuk kaldırım' isyanı: 'Defalarca şikayet ettik, 4 yıl boyunca kimse ilgilenmedi'

Beylikdüzü'nde yaşayan bir vatandaş, belediye tarafından yapılan park çalışması sırasında bozulan kaldırımın düzeltilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Beylikdüzü'nde yaşayan bir vatandaş, belediye tarafından Yakuplu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Barbaros Caddesi kesişiminde yapılan park çalışması sırasında kaldırımın tahrip edilip bırakılmasına ve kimsenin konuyla ilgilenmemesine tepki gösterdi.

İddiaya göre Yakuplu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Barbaros Caddesi kesişiminde yapılan park çalışması sırasında kaldırım tahrip edildi.

Ancak tahrip edilen kaldırımı fark etmeyen görevliler, kaldırımı bozuk halde bırakarak işlerini sonlandırdı. Bölgede yaşayan mahalle sakinleri ise onarılmayan, tahrip edilip bırakılan kaldırımdan doğan sıkıntılardan şikayetçi.

Şikayetvar'a taşıdı

Daha öncesinde defalarca şikayette bulunan ancak aradan geçen 3-4 seneye rağmen herhangi bir işlem yapılmamasına öfkelenen vatandaş, konuyu Şikayetvar web sitesine taşıdı.

Kaldırım altındaki borunun her sene birkaç defa patladığını ve İSKİ tarafından onarıldığını iddia eden vatandaş, gerekli adımların uygulanması için çözüm istiyor.

İBB ve Beylikdüzü Belediyesi'ne çağrıda bulundu

Konuyla ilgili İBB ve Beylikdüzü Belediyesi'ne çağrıda bulunan vatandaş, kaldırımın düzeltilerek yeniden eski görünümüne kavuşmasını ve yaşanan su borusu patlamasının çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İzmir'de gemi söküm tesisinde gaz zehirlenme şüphesi: 4 işçiden 1'i öldü, 3'ünün durumu ağır
Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi sona erdi
Mardin'de hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

İstanbul Haberleri Haberleri