Beylikdüzü Zafer Partisi teşkilatı Yenidoğan Çetesi'ni protesto etti

Zafer Partisi Beylikdüzü İlçe Teşkilatı üyeleri bugün Yenidoğan Çetesi skandalını protesto ederek Sağlık Bakanı'nı istifaya çağırdı.

Türkiye gündemini sarsan ve bebeklerin ölümüne neden olan İstanbul'daki 9 hastane için tepkiler sürüyor. Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve çevresindeki birçok ilçedeki özel hastanelerin yenidoğan bebeklerine uygulanan skandalın ardından bugün birçok vatandaş protesto eylemi düzenledi.


Zafer Partililerden Yenidoğan Çetesi eylemi


Bugün Yenidoğan Çetesi'nde adı geçen hastanelerin önlerinde yaşanan olayların ardından saldırı ve protestolar ard arda geldi. Beylikdüzü'nde bugün Zafer Partisi

Beylikdüzü İlçe Teşkilatı üyeleri bir araya gelerek Yenidoğan Çetesi skandalı protesto edildi. Bir grup Zafer Partisi üyeleri Anadolu Caddesi'nde pankartlı ve sloganlı eylem gerçekleştirdi.

Zafer Partisi Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın Yenidoğan Çetesi protestosu

Sağlık Bakanı'na istifa çağrısı

Zafer Partisi Beylikdüzü İlçe Teşkilatı üyelerinden oluşan grup, sokaklarda sloganlar atarak mevcut Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu istifaya davet etti.

Gruptan bir kişinin sözcülüğünde şu açıklamalar yapıldı. "Günde 8 bin TL almak uğruna hastanelerde yeni doğmuş çocuklarımızı bebeklerimizi ölüme terkeden iktidardan hesap soruyoruz. Sağlık Bakanı ivedilikle istifaya davet ediyoruz" diyerek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu istifa et sloganları yükseldi.


Mağdur vatandaşlar hastane önlerine giderek hesap sordu

Bugün Avcılar, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde bulunan birçok özel hastanenin ruhsatlarının iptal edilmesinin ardından Yenidoğan Çetesi skandalında hastanede hayatları sonlandırılan bebeklerin aileleri hastane önlerine giderek tepki gösterdi. Birçok hastane yönetimi dışarıdaki talebalalarını kaldırarak ya da örtü ederek isimlerini kapattı.


Ruhsatı iptal edilen ve Yenidoğan Çetesi skandalında adı geçen hastanelerin çoğuna taşlı sopalı ve yumurtalı saldırılar düzenlendi. Hastane çevrelerinde tüm gün vatandaşların saldırılarını önlemek amacıyla polis ve çevik kuvvet ekipleri etten duvar örerek güvenlik önlemlerini artırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hürjet'ten bir ilk: Ses hızı ile uçuş yapacak, uçuş nerede ve ne zaman olacak, saat kaçta?
Kapış kapış satılan Dubai Çikolatası en ucuz kaç lira, hangi marka ne kadara satılıyor, güncel Dubai Çikolatası fiyat listesi?
Yenidoğan Çetesi skandalında adı geçen Medlife Hastanesi önünde gerilim: Polis ekipleri sevk edildi

İstanbul Haberleri Haberleri