Beşiktaş'ta serinleme noktaları kuruldu

Beşiktaş Belediyesi, ilçenin 4 yoğun meydanında serinleme noktası kurdu.

Yurdun dört bir yanını etkisi altına alan bunaltıcı sıcaklar, İstanbul'da da etkisini sürdürüyor. Yüksek nem oranları ve sıcaklıklar İstanbulluları gündelik hayatta zorlarken, belediyeler vatandaşı rahatlatacak çözümler aramaya başladı. Beşiktaş Belediyesi, sıcak havalarda vatandaşların serinlemesi için ilçenin farklı bölgelerine serinleme noktaları kurulduğunu duyurdu.

Serinleme noktaları öncelikle ilçenin yoğun meydanlarında yerini aldı. Aktif olarak Ortaköy Meydanı, Barbaros Meydanı, Köyiçi Meydanı ve Levent Meydanı'nda hizmet veren serinleme noktalarında, vatandaşlara ücretsiz soğuk su ve limonata ikramı yapılıyor.

BAŞKAN RIZA AKPOLAT'TAN AÇIKLAMA

Serinleme noktalarının açıldığını duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Yüksek sıcaklıklar vücudumuzun ısı kontrol sistemini derinden etkiliyor. Bu durumu kontrol altında tutmak amacıyla daha fazla sıvıya ihtiyaç duyacağız… Can dostlarımız için daha önceden parklarımıza konulan sular ilgili müdürlüğümüz tarafından düzenli olarak kontrol edilecek ve değişim sağlanacak. Siz değerli vatandaşlarımızdan ricamız, güneş ışığının dik geldiği ve sıcaklıkların en yüksek seviyeye ulaştığı saatlerde zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamanız. Sizlerin sağlığı ve yaşam kalitesi bizler için çok değerlidir." ifadelerini kullandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meteoroloji'den Marmara'ya uyarı, 13 il için alarm verildi! 14 Haziran 2024 Cuma
Özgür Özel'den Bahçeli'ye: 'İttifakından memnun değilse, bizim ittifakımıza katılabilir'
Bakırköy'deki metruk binada alevler yükseldi!

İstanbul Haberleri Haberleri