Beşiktaş Belediyesi’nden sahiplendiği kedi için halka açık çağrı: 'Adını Beşiktaşlılar belirlesin'

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye tarafından sahiplendikleri kedi yavrusunun isminin bulunması için ilçe halkına talepte bulundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda belediyenin en genç ve en yeni üyesi ile tanıştırarak ilçe halkına açık çağrıda bulundu.

5 MOBİVET aracı, 6 veteriner hekim, 7 veteriner sağlık teknikeri ve toplam 45 personel ile 7/24 sahada hizmet veren Beşiktaş Belediyesi, sahiplendiği yavru kedi için ilçe halkına seslendi.

Sahada çalıştıkları esnada bulunan ve sonrasında tedavisi yaptırılarak yavru kediyi aralarına katan belediye isim bulma konusunda halka başvurdu.

"İşte Beşiktaş Belediyesi’nin en genç ve en yeni üyesi!" diyerek belediyenin sahiplendiği kediyi duyuran Akpolat, "Ama bir talebi var: “Adımı Beşiktaşlılar belirlesin.” diyor. Biz de onu dinledik. Haydi adına birlikte karar verelim!" dedi.

Yapılan paylaşımda “İşte Beşiktaş Belediyesi’nin en genç ve en yeni üyesi! Adım attığı andan itibaren hepimize neşe ve mutluluk getirdi kendisi. Fena da çalışmıyor hani… Ama bir talebi var: ‘Adımı Beşiktaşlılar belirlesin’ diyor. Biz de onu dinledik. Haydi adına birlikte karar verelim!” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Müsavat Dervişoğlu, BTP Genel Başkanı Baş ile görüştü
Kumru evlerine yuva yaptı: 4 gündür mutfağa girmiyorlar, yemekleri dışarıdan sipariş ediyorlar
Sultangazi'de Çevre Şenliği ve Çevre Farkındalık Yarışmaları ödül töreni düzenlendi

İstanbul Haberleri Haberleri