Beltur A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Özgen Nama atandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Beltur A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Özgen Nama atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge milletvekili ve Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Beltur A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atandı.

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı habere göre Özgün Nama'nın Beltur A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atandığı belirtildi. Yarkadaş," CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, doğru ve yerinde bir karar vererek Beltur A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atandı. Özgen Nama'yı atadı. Nama, İstanbul Halk Ekmek'te yaptığı başarılı çalışmalarıyla öne çıkan bir isim. Beltur A.Ş''de yapacağı yenilikler, İstanbul halkının yaşam kalitesini daha da yükseltecektir." ifadelerini kullandı.

Özgen Nama

Özgen Nama kimdir, hangi görevlerde çalışmıştır?

Özgen Nama, 1975 yılında Kars'ın Susuz ilçesinde dünyaya gelmiştir. 8 çocuklu bir ailenin 3. çocuğudur. Nama; ilk, orta ve lise eğitimini Kartal'da tamamlamıştır.

Özgen Nama, üniversite eğitimini Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Muhasebe Bölümü üzerine tamamlamıştır. Daha sonrasında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde ikinci üniversitesini bitirmiştir. Siyasete SHP Samandıra Gençlik Kolları Başkanlığı'nda başlamıştır. Daha sonra SHP-CHP'nin birleşmesiyle CHP Kartal Gençlik Kolları sekreteri olmuştur.

Nama daha sonrasında CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Sekreterliği, CHP Kartal İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinin ardından Samandıra CHP Belde Başkanlığı da yapmıştır.

Sancaktepe’de Belediye Meclis üyeliği ve 2009 seçimleri sonrasında da Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. 2019 yılında CHP Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı olmuştur. Özgen Nama, İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinin yanı sıra Beltur A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

OneRepublic İstanbul’da: 'Yapay Cennet' konser biletleri 1100 TL’ den başlıyor!
Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, vatandaşlarla bir araya geldi
Kız Kulesi'ne "meme kanseri" farkındalığı için pembe kurdele asıldı

İstanbul Haberleri Haberleri