Bayrampaşa Belediyesi'nden ücretsiz YKS danışmanlığı

Bayrampaşa Belediyesi tarafından kurulan tercih noktalarında YKS tercihi yapacak öğrencilere danşmanlık hizmeti veriliyor.

Bayrampaşa Belediyesi, YKS tercih döneminde öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti vererek en doğru tercihi yapmalarına yardımcı oluyor. Öğrenciler, 2 Ağustos’a kadar Demirkapı ve Ali Fuat Başgil caddelerinde bulunan tercih noktalarında alanında uzman rehberlerden destek alabilecekler.

İşte son tarih!

Bayrampaşalı öğrencilerin Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) ücretlerini karşılayan Bayrampaşa Belediyesi, tercih döneminde de onlara destek oluyor. Öğrenciler, 2 Ağustos’a kadar Demirkapı ve Ali Fuat Başgil caddelerinde bulunan belediyenin tercih noktalarında, alanında uzman rehberlerden destek alarak doğru tercihte bulunabilecekler.

Başkan Mutlu: Gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz

Her daim öğrencilerin yanında olduklarını vurgulayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Öğrencilerimize YKS başvuru döneminde destek vermiştik. Şimdi de tercih döneminde onların yanındayız. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da düğünde PKK propagandası yaparak halay çektiler: 13 kişi yakalandı
Hatay'da Türkiye'ye kaçak yollarla giren yabancı uyruklu 2 kişi yakalandı

İstanbul Haberleri Haberleri