Başkan Balcıoğlu'ndan partilerin ilçe başkanlıklarına ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu; CHP, İYİ ve MHP'nin Silivri İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Can Kayıcı ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin geleceği için yürütülen çalışmalardan bahsetti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek yönetim kurulu ile bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, Silivri’de yürütülen belediye hizmetleri ve projeler hakkında konuştu. Silivri’nin geleceği için her kesimle diyalog halinde olmanın önemini vurgulayan Başkan Balcıoğlu, "Silivri’nin gelişmesi ve vatandaşlarımızın refahı için tüm paydaşlarla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ortak akıl ve iş birliği ile Silivri’yi daha güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

Başkan Balcıoğlu, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Mert Erişken ve yönetim kurulu üyeler ile bir araya gelen Başkan Balcıoğlu, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti, yönetim kurulu ile bir araya geldi. Silivri’nin refahı için tüm parti ve kesimlerle bir arada çalışacaklarını ifade eden Başkan Balcıoğlu, Silivri İlçe Başkanı Mert Erişken ve ekibine teşekkürlerini iletti. Silivri’de parti ve görüşlerin öneminin olmadığına dikkat çeken Başkan Balcıoğlu, “Biz seçimi kazandığımız gün rozetimizi çıkardık. Parti, görüş, din, dil, ırk fark etmeden iş birliğine, hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Balcıoğlu Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanlığı görevine atanan Hakan Bakmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Balcıoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'na ziyaret etti, İlçe Başkanı Hakan Bakmaz’ı yeni görevi için tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin gelişimi için iş birliğinin önemine değindi. Silivrililerin refahı için çalışmaları sürdüreceklerini ifade eden Başkan Balcıoğlu, “İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunma adına tüm siyasi partilerle iş birliği ve dayanışma içerisinde olmaya önem veriyoruz. Misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için Hakan Bakmaz ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

26 Eylül 2024 BEDAŞ ve AYEDAŞ açıkladı: İstanbul'un çok sayıdaki ilçesinde saatler süren elektrik kesintileri olacak
2024-2025 İBB burs başvuru ekranı, başvuru nasıl yapılır, şartlar neler, İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor?
İstanbul'da Ekim ayının ilk haftası hava nasıl olacak? Haftalık hava durumu 01-06 Ekim 2024

İstanbul Haberleri Haberleri