Başakşehir'deki kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Başakşehir'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Onur Aykanat hayatını kaybetti.

Başakşehir'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Onur Aykanat hayatını kaybetti. Türk Hava Yolları (THY)'de Kabin Amiri olarak çalışan Aykanat'ın motosikleti ile 300 kilometre hızlara ulaştığı vidosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüldü.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Kuzey Marmara otoyolu Fenertepe yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre THY'de Kabin Amiri olarak çalışan Onur Aykanat'ın kullandığı 34 KNG 853 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle önce otomobile ardından da bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aykanat ile motosikleti arasında 800 metre mesafe olduğu belirlenirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri Aykanat'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aykanat'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Onur Aykanat'ın motosikleti ile otoyol üzerinde yaklaşık 300 kilometre hızlara ulaştığı anları kaydederek sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri