Başakşehir'de festival vakti!

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Başakşehir, geleneksel yaz festivallerine kapılarını açtı. Tatil döneminde çocuklarıyla eğlenceli zaman geçirmek isteyen aileler, festival alanında çeşitli etkinlikler ile keyifli vakit geçirdiler.

Başakşehir’de yaz aylarının gelmesiyle birlikte geleneksel yaz etkinlikleri başladı. Okulların kapanmasıyla tatile giren çocuklar ve aileleri, eğlenceli vakit geçirmek için festival alanına akın etti. Alana gelen Başakşehirliler hem eğlendiren hem de kazandıran etkinliklerle keyifli vakit geçirdi. İlk olarak Bahçeşehir’de bulunan Emlak Konut Şehit Vedat Barceğci İlkokulu’na kurulan alanda birbirinden güzel etkinlikler Başakşehirlilerle buluştu.

Festivalde eğlenceli etkinlikler
Festival alanına gelen ilçe sakinleri için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlandı. Mobil oyunlarda vatandaşlar puan kazanırken ahşap oyunlarında birbirleriyle yarıştı. Alana kurulan sahnede ise Başakgiller, animatör gösterileri ve çocuk oyunlarıyla çocuklar festivalin tadını çıkardı. Ayrıca festivale gelen vatandaşlara patlamış mısır ikramında da bulunuldu. Vatandaşlar etkinlikleri çok beğendiklerini ifade ederek Başakşehir Belediyesi’ne ve Başkan Kartoğlu’na teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kötü koku korkunç gerçeği ortaya çıkardı
Bakırköy'de motosiklet kazası: Sürücüler yola savruldu, araçların altında kalmaktan son anda kurtuldu
Silivri’de belediye otobüsünde eğlenceli anlar!

İstanbul Haberleri Haberleri