Balıkçı Kenan'dan 5 gün ücretsiz balık ekmek!

Balıkçı Kenan, birlik ve beraberlik için 5 gün boyunca ücretsiz balık ekmek ve içecek ikram edeceğini açıkladı.

15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişiminde yaşamını yitiren şehitler için Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri’nde Mevlid-i Şerif okundu. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız diyen müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle de 5 gün boyunca ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikram edileceğini belirtti.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde Beylikdüzü merkezde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri’nde demokrasi şehitleri için Mevlid-i Şerif okundu. Müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Devletin varlığı ve milletin bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlere rahmet diledi ve gazilere şükran sunduklarını söyledi.

"15 TEMMUZ'U UNUTMADIK"

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8'inci yıl dönümünde FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimini unutmadık diyen Balcı, “15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık ve asla unutturmayacağız. Şehitlerimizin ruhu için. Gazilerimizin sağlığı için. Türk bayrağının göklerde dalgalanması için. Vatanımızın birliği ve beraberliğimiz için. Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim okuttuk. Milletimizin tankların önünde mermilere karşı verdiği destansı mücadeleyi unutmadık ve asla unutturmayacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hiç kimse bozamayacak. 15 Temmuz 2016 gecesi dünya demokrasi tarihinin yeniden yazılığı gündür” ifadelerini kullandı.

5 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ BALIK EKMEK

Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 5 gün boyunca herkese ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikram edileceğinin de altını çizen Balcı, “15 ve 19 Temmuz tarihlerinde saat: 12:00-17:00 arası Beylikdüzü merkezde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri’nde 5 gün boyunca her vatandaşımıza ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikram edeceğiz. Tüm halkımızı bekliyorum. Birlik, beraberlik ve vatanımız için herkesi davet ediyorum. 15 Temmuz gecesi hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Festivali 2024 bu yıl Ağustos'ta kapılarını müzikseverlere açıyor!
Gonca Vuslateri doğum sonrası yeniden ekranlarda!

İstanbul Haberleri Haberleri