Bakırköy'de denize giren gencin cansız bedenine ulaşıldı

Bakırköy'de gece saatleri serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğuldu. Gencin cenazesi sabah saatlerinde bulundu.

Bakırköy'de gece saatlerinde yüzmek için denize giren Veysi Batan (25) boğuldu. Batan'ın cenazesi sabah saatlerinde kıyıya yakın bir noktada arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu. Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Çiroz Yeşilköy Halk Plajı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşındaki Veysi Batan denize girmek için Halk Plajı'na geldi. Bu sırada bir yakınını telefonla arayarak plaja çağıran Batan olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine Batan tek başına denize girdi. Uzun süre Batan'a ulaşamayan yakınları durumu polise bildirdi.

Cenaze kıyıya yakın noktada bulundu

Polis ekipleri, Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik ve İtfaiye ekipleri denizde arama çalışması başlattı. Arama çalışmaları sonucunda Batan'ın cenazesi saat 09.30 sıralarında kıyıya yakın bir noktada bulundu. Arama kurtarma ekipleri tarafından kıyıya çıkarılan cenaze olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İSKİ açıkladı: Damacanaları hazırlayın 12 Ağustos 2024 İstanbul'un pek çok mahallesi suya hasret kalacak!

İstanbul Haberleri Haberleri