Bakırköy Belediyesi'nden bir garip atama!

Bakırköy Belediyesi’nin, 30 yıllık Zabıta Müdürü Şefki Akşahin’i müdür olarak ataması tartışma yarattı.

Belediyelerin kamuya açılan yüzü olan ve geçmiş dönemde kaldırılan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü yeniden kurarak büyük beğeni toplayan Bakırköy Belediyesi’nin, 30 yıllık Zabıta Müdürü Şefki Akşahin’i müdür olarak ataması şaşkınlık yarattı. 30 yıldır Zabıta olan birinin basın yayın ve halkla nasıl bir ilişki kuracağı ise tartışma konusu yarattı.

Bakırköy Belediyesi geçtiğimiz ay meclis toplantısında geçmiş dönemde kaldırılan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü yeniden kurma kararı aldı. Ancak geçtiğimiz dönem ilçede en çok konuşulan, yönetimden aldıkları talimatla esnaf ve halkla olan ilişkileri de bir o kadar tartışılan Zabıta Müdürü Akşahin’i belediyenin kamuya açan yüzü olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne getirilmesi bölge gazetecileri arasında da tartışıldı.

Basın yayın kapsamında kurum faaliyetlerinin medyada tanıtılması için gerekli çalışmaları yapan, basın bülteni hazırlayan, gerekli duyuruları yaparak kurum organizasyonlarını ile basın arasında köprü kurmak gibi görevleri olan Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürülüğüne getirilen Şefki Akşahin’in, basınla da nasıl bir ilişki kuracağı akıllarda soru işareti bıraktı.

1986 yılında Bakırköy Belediyesinde Zabıta Memuru olarak göreve başlayan, Zabıta Komiserliği ve Zabıta Amirliği görevlerinden sonra 2012 yılından itibaren Zabıta Müdürü olarak göreve devam eden Akşahin’in yaklaşık 30 yıldır görev aldığı Zabıta işlerinden sonra, hiç bir bilgisi olmayan basın yayında nasıl verim alınacağı da tartışma yarattı.

Yaklaşık 30 yıldır Bakırköy Belediyesi’nde çalışan, sosyal medyada dahi profilini kilitli tutan Şefki Akşahin’in, hangi bilgi ve tecrübesiyle belediyenin en önemli birimlerinin başında gelen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne getirildiği, Bakırköy’de 30 yıldır kuramadığı ilişkiyi şimdilerde nasıl kuracağı ise merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rekabet Kurulu bazı devralma işlemlerini karara bağladı
VETBÜS ile sokak hayvanlarına sağlık taraması yapıldı
5 Temmuz 2024 İstanbul elektrik kesintisi, BEDAŞ şehrin yarısında elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu!

İstanbul Haberleri Haberleri