Bahçesinde çalışması için işe aldığı adamı acımadan öldürdü

Beylikdüzü'nde bir kişi, bahçesinde çalışması için işe aldığı gençle tartıştı. Yaşanan olayda genç işçi hayatını kaybetti.

Beylikdüzü'nde bahçesinde çalışması için işe aldığı Ahmet Şamlı'yı (65) aralarında çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldüren İbrahim S.M.E.Y.M. (20) polis tarafından yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü'de 28 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında park halindeki bir otomobilin içinde Ahmet Şamlı'ya ait bir ceset bulundu. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen cesetle ilgili yapılan soruşturmada otomobilin içinde farklı bir kişinin parmak izi daha tespit edildi. Yapılan incelemede parmak izinin İbrahim S.M.E.Y.M.'ye ait olduğu belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içinde İbrahim S.M.E.Y.M.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden şüpheli, öldürdüğü kişiyle bahçe işlerinde kendisine yardım etmesi için anlaştığı, ancak aralarında daha sonradan tartışma çıktığını anlattı. Eve giderek mutfaktan bıçak aldığını anlatan şüpheli bir anlık sinirle olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bolu'da doğayı kirletmeye devam eden firmaya 3’üncü kez para cezası
Ümraniye Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye desteği
İstanbul'da sokak ortasında iki çocuk birbirine girdi: Arkadaşları ayırmak yerine kavgaya destek verdi

İstanbul Haberleri Haberleri