Bağcılar'da husumetliler arasındaki gerginliği polis zor ayırdı: Çok sayıda memur yaralandı

İstanbul Bağcılar'da gece saatleri husumetli iki aile arasında tartışma bir anda sokak kavgasına dönüştü. Mahalleliler tarafından polis ekipleri olay yerine sevk edilirken çok sayıda polis ve bekçi yaralandı.

Bağcılar 100. Yıl Mahallesi'nde gece saatleri husumetli iki aile arasında ilk olarak sözlü atışma yaşandı. Ardından taraflar arasında gerginlik bir anda yükselince tartışma sokak kavgasına dönüştü.

Kavganın çıkış sebebi henüz belirsizliğini korurken, durumu gören mahalleli polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler kalabalık olan aile üyelerine kavgadan güçlükle ayırdı.

Polis havaya ateş açmasıyla kavga son buldu

Olay yerine gelen polis ekipleri husumetli olan taraflara uyarılarda bulunmasına rağmen kavga devam edince, polis memurları da çareyi havaya ateş açmakta buldu. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada silah sesini duyan taraflar, polis ekiplerinin müdahalesiyle kavgayı sonlandırdı.

Polis ve bekçi memurları yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Kavgayı ayırmaya çalışan 4'ü polis memuru, 1 mahalle bekçisi olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. Kavganın ardından polis ekipleri 5 kişiyi gözaltına alırken, yaralı memurlar ise hastaneye kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

23 Mayıs 2024 İstanbul Elektrik Kesintisi, 22 ilçe akşama kadar karanlığa hapsolacak!
Bağcılar'da motosikletlilerin kavgasını polis zor ayırdı
İstanbul Boğazı'nda yunuslar gemilere eşlik etti

İstanbul Haberleri Haberleri