Bağcılar'da bir garip saldırı: Cami imamını okla vurdu!

Bugün İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir şahıs, tartışma yaşadığı cami imamını okla vurdu. Bağcılar'ın Merkez Mahallesi mevkiinde gerçekleşen olay görenleri şok etti.

Öğlen namazı vaktinde bir genç ve imam camiinin içinde sebebi bilinmeyen bir tartışma yaşadı. Tartışmadan kısa bir süre sonra şahıs, tekrar caminin olduğu yere gelerek imamı, omzundan okla vurdu.

Olaya şahit olan vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi ve ekipler gelene kadar, saldırganı yüzüstü yatar pozisyonda ellerini arkadan birleştirerek zapt etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı ters kelepçe takarak vatandaşlardan teslim aldı.

Omzundan vurulan imam, çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine yakın konumdaki hastanenin acil servisine taşındı. Götürüldüğü hastanede ameliyata alınan imamın hayati tehlikesi olmadığı kaydedildi.

Olay anında şahit olduklarını anlatan bir vatandaş, "Adam buradan geçti gitti. Sonra gittiği taraftan bağırma sesleri geldi. Ondan sonra bir baktık hoca karşıya geçiyor, adam vurmuş hocayı. Biz de hocayı aldık, acile kadar getirdik." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu duyurdu! İstanbul’a 6 yeni metro hattı geliyor!
Büyükçekmece'de makas atarak ilerleyen TIR, trafiği kilitledi!
İstanbul'da tramvayda klima tartışması: Vatandaş isyan etti

İstanbul Haberleri Haberleri