Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a şampiyonluk temennisi: İnşallah bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapar

Fenerbahçe'de bugün tamamlaman başkanlık seçimlerinin ardından Aziz Yıldırım, yeniden başkan seçilen Ali Koç'u tebrik ederek şampiyonluk temennisinde bulundu.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, başkanlık seçiminde resmi sonuçlar açıklanmadan kürsüye gelerek mevcut başkan ve başkan adayı Ali Koç'a başarı temennisinde bulundu.

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi için yapılan oyların sayım işlemi devam ediyor. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım, mevcut başkan ve başkan adayı Ali Koç ile birlikte sayım işlemleri devam ederken kürsüye geldi. Tribünlerden gelen tezahüratlara karşı birlikte kürsüye çıkan iki isim, birbirlerinin ellerini havaya kaldırdı. Ardından Aziz Yıldırım, kürsüde bir konuşma yaptı. Fenerbahçe kongresinde bir demokrasi şöleni yaşandığını ifade eden Yıldırım, "Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık Fenerbahçe'de, yol haritasını çizdik. İnşallah sayın Ali Koç ve arkadaşları, bu yol haritasının doğrusuyla Fenerbahçe'yi bu sene şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Hepinizi seviyorum, saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz" dedi. Konuşmanın ardından Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirine sarıldı ve Yıldırım, Koç'a başarı dileklerinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

10 Haziran 2024 güncel piyasalar son durum dolar, euro, gram altın ve çeyrek altın kaç lira?

İstanbul Haberleri Haberleri