Aysen Arın Sanat Akademisi 20. yılında yüzlerce kişiye sanatı aşıladı

Büyükçekmece'nin ilk sanat atölyesi olan Aysen Arın Sanat Akademisi 20. yılına özel düzenlenen davetle 72 öğrencisini mezun etti.

Büyükçekmece'nin ilk sanat atölyesinin kurucusu çağdaş sanatçı Aysen Arın ve Yağmur Ünlücömert İslamoğlu, Aysen Arın Sanat Akademisi'nin 20. Yıl Sergisi'nde öğrencilerini mezun etti. 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen davette 72 öğrenci Aysen Arın Sanat Akademisi'nden mezun oldu. Öğrenciler ve sanatseverlerle bir araya gelinen davette gururlu ve bir o kadar duygulu anlar yaşandı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün, sanatçı Aysen Arın'ı davet etmesiyle 19 Mayıs 2004 yılında başlayan ilçenin ilk sanat atölyesi olma unvanını elde eden Aysen Arın Sanat Akademisi, 20 yıldan bu yana Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ilerleyen, gençlere armağan edilerek binlerce sanatseverin hayatına dokunan bir eğitim yuvası halini dönüştü. 20 yıl boyunca uluslararası projeler, kültür gezileri, seminerler, duvar çalışmaları gibi bir çok çalışmaya ve Büyükçekmece’de de sanat adına ilklere imza atan bir atölye olma yolunda devam ediyor.


Aysen Arın Sanat Akademisi her yaş grubunun hayatına dokunuyor

Aysen Arın Sanat Akademisi, 20 yıldan bu yanan yüzlerce mezunu bulunan bir sanat okulu olmasının yanı sıra sanata ilgisi olan her yaş grubuna, çocuklara, Güzel Sanatlar Lisesi ve Üniversitesi'nde okuyan gençlere, atölyede yetişen eğitmenlere ve çok sayıdaki her yaş grubundaki sanatseverlerin hayatına dokunarak eğitim vermeyi sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mahkemede gergin anlar: Ayhan Bora Kaplan salondan çıkarıldı, gizli tanık ifadesini geri çekti
Otoyolda korkutan yangın! Kamyon bir anda alev almaya başladı
Bağcılar'da ‘Dilimiz Kimliğimiz’ eğitim projesi hayata geçirildi

İstanbul Haberleri Haberleri