Aydos Ormanları'ndaki yangın kontrol altına alındı, alevlerin oluşturduğu hasar böyle görüntülendi

Aydos Ormanları'nda bugün saat 13:49'da çıkan yangın havadan ve karadan müdahalelerle kontrol altına alındı. Alevler yaklaşık 4 hektarlık alanı küle çevirdi.

Pendik'te bulunan Aydos Ormanları'nda bugün saat 13:49'ta yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle ormanın içerisine doğru yayılırken olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri ve ilgili birimler sevk edildi.

Aydos Ormanları'nda çıkan yangının henüz çıkış nedeni belirsizliğini korurken havadan ve karadan yangına müdahale edildi. 2 söndürme uçağı 4 helikopter ile müdahale edilen yangına AFAD, çevre ilçelerin itfaiye birimleri, emniyet ve çok sayıdaki diğer birimler olay yerine sevk edildi.

Çok sayıdaki ekip yangını söndürmek için harekete geçti

İstanbul Valiliği tarafından açıklanan verilere göre Aydos Ormanları'nda çıkan yangında toplamda 78 ekip ve 159 personel alevlere müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın yaklaşık 4 saatin sonunda kontrol altına alınabilirdi.

Yangın yaklaık 4 hektarlık alana zarar verirken, ekipler tarafından soğutma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aydos Ormanları'nda çıkan yangın sonrasında oluşan hasar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Balkondan bakarken dengesini kaybetti, 10 metre yükseklikten zemine çakıldı
Özgür Özel: Cemevleri ibadethane kabul edilene kadar talebinizin arkasındayım

İstanbul Haberleri Haberleri