AVENDER'den görkemli sünnet şöleni

Bölgemizin hiç kuşkusuz en faal Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Avcılar Engelliler Derneği AVENDER’in bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Sünnet Şöleni’ muhteşem geçti.

Ambarlı Huzur Bahçesi Tesisleri’nde gerçekleşen sünnet şöleni Abdullah Gülcemal’ın Kuran’ı Kerim okuması ve dua etmesi ile başladı. Mehter Marşı eşliğinde sünnet kıyafetleriyle sahneye çıkan minik çocuklar erkekliğe ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşadı. Çocuklara annelerin kucağında nedimeler tarafından kınaları yakılırken duygusal anlar yaşandı.

Avcılar’ın yetiştirdiği önemli sanatçılardan biri olan Sami Çelik söylediği türkülerle çocukları ve ailelerinin sevincine neşe kattı. Dernek başkanı Ahmet Halit Vardar yaptığı duygu dolu konuşma davetlilerin ve özel çocukların ailelerinin gönlünde taht kurdu. Her Türlü imkansızlığa rağmen bu organizasyonu üç yıldan beri yapraklarını ifade eden Vardar, AVENDER’e güvenen gönül insanları sayesinde yapamayacağı hiçbir hizmetin olmadığını belirterek, “Bize inanan gölünü vicdanını ortaya koyan canlarımız var. Bu özel çocuklarımızın sünnetinden evlenmesine kadar ailelerine maddi manevi sahip çıkan yürekli hayırsever gönül dostlarımız, iş adamlarımız, Avcıların gizli kahramanları var. Onlar bu özel çocuklara ve ailelerine sahip çıkıyor. Çünkü yaptıklarını hayırların nasıl bu insanlara ulaştığını görüyorlar. Onun her zaman bizimle birlikte hareket ediyor. Onlara hepiniz adına minnettarım. İyi ki varlar. Allah hayırlarını kabul buyursun” açıklamasında bulundu.

Etkinlik boyunca sünnet çocukları ve aileleri doyasıya eğlenirken çocuklara pamuk şekeri ve popcorn ikramı da yapıldı.


Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Dr Barbaros Bahçelioğlu kirve oldu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri