Avcılar'da kaldırımları işgal eden duba, lastik, palet ve flamalar toplandı

Esnafın iş yerinin önünde reklam amaçlı bıraktığı duba, lastik ve flamalar Avcılar Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından toplandı.

Avcılar'da esnafın iş yerinin önünde reklam amaçlı bıraktığı duba, flama ve caddeye park edilmesini önlemek için yerleştirdiği palet ve lastikler belediye ekipleri tarafından toplandı.

Avcılar'da yürümeyi zorlaştıran ve kısmen kaldırımı işgal eden iş yerlerine yönelik olarak belediye ekipleri, trafik polislerinin de desteğiyle denetim yaptı. Merkez, Denizköşkler ve Cihangir Mahallesi'nde iki saati aşan denetimde, kaldırımda yürümeyi zorlaştıran tanıtım panoları, flama, bayrak, lastik, masa ve sandalyeler toplandı.

Trafik Kanunu, zabıta talimatnamesi ve ilgili yasanın verdiği yetkiyle yapılan denetimlerde, esnafın caddeye bıraktığı duba, sandalye, eski lastik, beton dökülmüş tenekeler tek tek araçlara alındı. Esnafların el konulan malzemeleri alma çabası sonuç vermedi. Kamyon ve kamyonet kasalarını dolduran malzemeler Avcılar Belediyesi'nde belirlenen yere döküldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çöp konteynerlerini yola dizerek kapatmaya çalıştı, kavga kaçınılmaz oldu
FSM'de sabah saatleri araç yangın, alevler olası bir yangına neden oluyordu!
Pendik'te yol verme kavgası, trafik durma noktasına geldi

İstanbul Haberleri Haberleri