Avcılar'da İsrail protestosu: 'Saldırılar tarihte görülmemiş bir soykırım suçu'

Avcılar'da "Ispartakule Anneleri" olarak bilinen kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık 500 kişilik grup İsrail'in Filistin'e yönelik yaptığı saldırıları protesto etti.

Ispartakule Meydanı'nda toplanan grup, İsrail'in insanlık dışı saldırılarına son vermesi gerektiğini belirterek İsrail'i protesto etti.

Grup adına okunan basın açıklamasında, "Refah'ta meydana gelen şiddet ve kan dolu saldırılar tarihte görülmemiş bir soykırım suçudur. Kafası bedeninden ayrılmış, yanık bebek cesetleri sadece o toprakları değil, tüm dünyayı ve medeniyetimizi kaosa doğru acımasızca sürüklemektedir. Bu alçaklar ordusunun asıl gücü, İslam ülkelerinin ve halklarının sessizliğinden gelmektedir. Özellikle kadınlara ve çocuklara yaptıkları ölümcül eylemler, ahlaki değerleri çiğneyerek tüm Müslümanlara gözdağı vermektedir. Faşist ve canavar İsrail ordusunun rezaletine topyekün, birlik halinde karşı gelmezsek, gelecek nesillerimize bakacak yüzümüz kalmayacak. Halk olarak en büyük gücümüz birlik içinde çıkacak güçlü sesimiz ve istikrarlı bir boykot zinciridir. İsrail ve İsrail destekçisi ülkelerin markalarını satın almayarak onlara büyük bir darbe indirmek için belki de son günlerimiz. Onurlu Filistin halkının nefes alabileceği son noktada, boykotla faşist İsrail'in belini kırmak bizlerin elinde. Yapılan soykırım, yeryüzü hukukunda şimdi ve burada da hesabı sorulmalı ve sorulacak elbet" dedi. Grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Küçük çocukların tehlikeli oyunu! Aracın arkasına tutunarak paten kaydılar
Mersin'de skandal olay! Tavuğa cinsel istismarda bulunan erkek tutuklandı: Haluk Levent'ten çağrı
Burdur'da diyaliz sonrası fenalaşmışlardı...1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Haberleri Haberleri