Avcılar'da düğün sonrası havaya ateş açan iki şüpheli gözaltına alındı

Bugün İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir düğün töreninin ardından havaya ateş açan grup ve polis ekipleri arasında tartışma yaşandı.

Bugün İstanbul Avcılar'da yapılan bir düğünün ardından, bir grup şahıs havaya ateş açtı. Ateş eden gruba müdahale etmek isteyen polis ekipleriyle, grup arasında arbede çıktı. Arbedenin büyümesiyle polis ekipleri çareyi havaya ateş açmakta buldu. Ekipler, havaya ateş ederek grubu dağıttı. Polis ekipleri, yaşanan olaya ilişkin iki şüpheliyi gözaltına aldı. O anlar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Olay, saat 17.40 sıralarında Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, yapılan düğüne katılan bir kişi, düğün sonlandıktan sonra yakının evine misafir olarak gitti. Şahıs, bu esnada taşıdığı silahla havaya ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsa müdahale etti. Polise direnen ve görevini yapmasına müsaade etmeyen şüpheli ve yakınlarını, polis ekipleri havaya ateş ederek durdurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beşiktaş beraberliğinden sonra Trabzonspor Başkanı'ndan olay yaratacak sözler!
Ümraniye'de park halindeki minibüs alev alev yandı
Bursa'da yumruklu park yeri kavgası: O anlar kayda alındı

İstanbul Haberleri Haberleri