Avcılar'da çocuklar doğayı keşfetti

Avcılar’da çocuklar yaz tatilini dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Avcılar Belediyesi’nin yaz tatili boyu süren etkinliklerinin son adresi Ekolojik Eğitim Çocuk Parkı oldu.

ANIL BODUÇ- Avcılar’ın en güzel köşelerinden birisi olan Paşaeli Kent Parkı’nda düzenlenen Ebeveyn-Çocuk Buluşması’nda çocuklar aileleriyle unutulmaz bir gün geçirdi. Gelecek nesillere doğa sevgisini aşılamayı hedefleyen birbirinden özel atölyelere Avcılarlıların ilgisi yoğundu. Çocuklar ve aileleri takas atölyesinde okudukları kitap ve oyuncaklarını takas ederek dayanışma ve paylaşmanın önemini kavrarken, bilimsel eğitim atölyeleriyle de doğayı keşfetti. Etkinliğin en dikkat çeken stantlarından birisi de doğa koruyucularının kendi emekleri ile yetiştirdiği mahsullerinin sergilendiği Ekopark Organik Standı oldu.

Tüm renkleri öğrenebiliyorlar

Meclis üyeleri, muhtarlar ve birim müdürleri ile birlikte katılan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara : “Ekolojik Eğitim ve Çocuk Parkımızda değerli komşularımız ve minik evlatlarımızla olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Avcılarımızın çocuklarının neşesine ve mutluluğuna şahitlik ediyor olmak bizler için çok büyük gurur ve motivasyon kaynağı. Ekolojik Eğitim Çocuk Parkımızda çocuklarımıza duvarsız bir sınıfta doğanın tüm renkleriyle öğrenme fırsatı sunuyoruz. Çocuklarımızın burada geçirdikleri sürede doğayı keşfederken, öğrenip eğlenmeleri bizler için çok kıymetli. Çocuklarımızın doğayı kucaklayacağı, eğlenip öğrenecekleri alanları kentimizde mutlaka artıracağız. Enerji ve motivasyonumuzu siz değerli ailelerden ve çocuklarımızdan ve tabi ki Avcılarımızdan alıyoruz. Avcılarımızı yaşamın merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İhbar üzerine harekete geçildi: Avcılar'da kaçak ahır ve barakalarda ikinci yıkım
78 ilde ruhsatsız silah ve silah kaçakçılığı operasyonu: Bin 847 şüpheli yakalandı
İstanbul'da psikolojik sorunları olan genç park halindeki araçlara zarar verdi, devreye babası girdi

İstanbul Haberleri Haberleri