Avcılar Belediyesi’nden ödüllü fotoğraf yarışması!

Avcılar Belediyesi, ilçenin zenginliklerini keşfetmek amacıyla ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Avcılar’ı en güzel fotoğraflayan ödül kazanacak! Avcılar Belediyesi tarafından “Yaşamın Merkezi Avcılar” başlığıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödüller dağıtılacak.

Avcılar’ın zenginlikleri kadraja giriyor

Avcılar’da yaşamı, ilçenin zenginliklerini ve güzelliklerini fotoğraflayan vatandaşlar arasından seçici kurulun belirlediği eserler ödüle layık görülecek.

Fotoğrafların konusu ne olacak?

Fotoğrafların konusu “Avcılar’da Yaşam, Avcılar’ın gülen yüzü” olarak belirlenirken katılımcılardan fotoğraflarında; Avcılar ilçesinin doğal güzellikleri, sosyal hayatı, kültürel değerleri ve kent manzaralarını yansıtan kareler sunmaları bekleniyor.

Seçici kurul belli oldu

Yarışmanın seçici kurulu; fotoğraf sanatçısı Mehmet Barış Atalay, fotoğraf sanatçısı Sabiha Çimen ve görüntü yönetmeni Umut Utku Şerbetçi’den oluşuyor.

İşte dağıtılacak ödüller

Avcılar’da Yaşam konulu fotoğraf yarışmasını kazananlara verilecek ödüller ise şöyle belirlendi:

- 1. Ödül İlgili fotoğraf Avcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bir sergi ile halka sunulacak, belediyeye ait dergide yayımlanacak, ayrıca ödüle layık görülen fotoğrafçıya tablet hediye edilecek
- 2. Plaket
- 3. Plaket
- Mansiyon Ödülleri: Sergileme hakkı ve Katılım Belgesi

Çaykara: Avcılar'ı sanatla geleceğe taşıyalım

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara yarışmaya dair yaptığı açıklamada etkinliğe katılanlara başarılar dileyerek şunları söyledi: “Avcılar’da yaşamın zenginliğini ve güzelliklerini hep birlikte keşfetmek adına düzenlediğimiz fotoğraf yarışması başladı. “Yaşamın Merkezi Avcılar” sloganımızla, ilçemizin dinamizmini, kültürel dokusunu ve doğal güzelliklerini sanatın gücüyle ölümsüzleştirmeyi hedefliyoruz. Sanata ve sanatçıya verdiğimiz desteğin bir göstergesi olan bu yarışmayla, Avcılar’ın farklı bakış açılarıyla anlatılmasına olanak tanıyoruz. Hep birlikte, ilçemizin değerlerini sanatla buluşturup geleceğe taşıyalım. Katılım gösteren herkese şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

'Hatırladın mı beni' videosuyla gündem olmuştu: O çocuk bir kez daha saldırıya uğradı
Eski Anavatan Partisi il başkanı evinde ölü bulundu

İstanbul Haberleri Haberleri