Ataşehir’de spor, müzik ve tarih dolu 19 Mayıs etkinliği

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ataşehir’de belediye tarafından düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanacak.

19 Mayıs bayramı coşkusu İstanbul’un ilçelerinde düzenlenecek organizasyonlarla dolu dolu karşılanacak. Ataşehir Belediyesi de iki gün sürecek etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünü ilçe sakinleriyle kutlayacak.

Ataşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs kutlamaları İlber Ortaylı’nın sohbeti ile başlayıp dev bir konserle sona erecek.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve 23 yaşındaki yüzücü Aysu Türkoğlu Pelin Batu’nun moderatörlüğünde bir araya gelecek.

; coşku dolu konserler, spor etkinlikleri ve Tarihçi - Yazar İlber Ortaylı’nın söyleşisiyle kutlayacak. Gençler için özel olarak hazırlanan program kapsamında müzikseverlerin ilgiyle takip ettiği sevilen gruplar Rubato, Köfn ve Madrigal Ataşehir’de sahne alacak. “Cumhuriyet Denizi’nde 105 Yıl” isimli söyleşi, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Belediyenin diğer etkinliği ise 19 Mayıs Pazar günü Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek spor organizasyonları olacak. Spor etkinliğinde zumba gösterisinin yanı sıra basketbol, voleybol, futbol ve tenis turnuvaları düzenlenecek.

Ataşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 19 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da başlayacak konser etkinliği ile son bulacak. Köfn, Rubato ve Madrigal gruplarının arka arkaya sahne alacağı program Atapark’ta düzenlenecek.

Kutlamalara tüm vatandaşları davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel bu anlamlı güne özel duygularını şöyle ifade etti:

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 105 yıl önce Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli günü gelin hep beraber coşkuyla Ataşehir’de kutlayalım. İlk olarak, resmi tören kutlamasını yapacağımız Cumhuriyet Meydanı’na, sonrasında Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’na, ardından da gurur ve sevinçle bayramımızı birbirinden değerli sanatçılarımızla kutlayacağımız Atapark’a 7’de 70’e tüm vatandaşlarımızı bekliyorum”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan yolcusu
Afganistan’da silahlı saldırı: 3’ü İspanyol 4 kişi öldü
Bakan Yerlikaya paylaştı! 20 ilde Sibergöz-39 operasyonu: 74 kişi yakalandı

İstanbul Haberleri Haberleri