Ataşehir'de çalışan ailelerin hayatını kurtaracak "Gündüz Bakımevi" başvuruları başladı

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, çalışan anne ve babalara destek olması amacıyla başlatılan "Gündüz Bakımevi" projesinin başvuruları başladı.

Çalışan anne ve babalara destek olunması mantığıyla başlatılan Gündüz Bakımevleri, öğretmenler ve uzman psikologlar eşliğinde çocuklara hem keyifli ve hem de eğlenecekleri birbirinden güzel oyunlarla hizmet verecek.

Ataşehir Belediyesi'nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan "Gündüz Bakımevleri" projesi 2024-2025 dönemi için ön kayıtların alınacağını duyurdu. Buna göre 36-66 aylık olan çocuklara hitap edecek olan projede çocuklara okul öncesi sosyal, bilişsel ve mental olarak gelişim göstermeleri için eğitimler verilecek.

Ataşehir'de oturan ve çalışan anne-babaların hayatını kolaylaştıracak bu uygulama, için ön kayıtın yapılmasının ardından katılım şartları uygun olan çocuklara hizmet verilecek.

Ataşehir'deki Gündüz Bakımevi projesine kayıtlar ne zaman başlıyor?

Ataşehir Belediyesi tarafından başlatılan Gündüz Bakımevi uygulaması 06 Mayıs 2024 Pazartesi günü başladı. Ön başvuru kayıtları 06 Haziran 2024 Perşembe gününe kadar devam edecek.

Gündüz Bakımevine katılım şartları nelerdir?

Ataşehir Belediyesi'nin çalışan ailelere kolaylık sağlaması için düzenlenen projede, belli başlı şartların sağlanması aranacak. Bunlar ise;

  • Ataşehir'de ikamet etmek
  • Tuvalet kontrolüne sahip ve beslenme alışkanlığını kazanmış, kendisini ifade edebilecek düzeyde olan,
  • 2024 yılı Eylül ayı sonu itibarıyla 36 ayını tamamlamış ve 66 ayını tamamlamamış çocuklar için başvurular alınmaktadır.


Gündüz Bakımevi projesine nasıl başvuru yapılacak?

Gündüz Bakımevi projesi için velilerin Ataşehir Belediyesi'nin resmi hesabından "Kreş" seçeneğini tıklamaları ya da e-Devlet kapısı üzerinden başvuru yapabilecek. Ön kayıt işleminin gerçekleşmesinin ardından online başvuru sonrası kura çekilecek. Ön kayıt hakkını kazanan öğrencilerin belirlenmesinin ardından kesin kayıt için Uzman Psikolog ekibinin gözlem ve değerlendirmelerinin ardından kayıt işlemi tamamlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ters yöne giren otomobil kazaya neden oldu: 2 ölü, 1 yaralı
9 aylık polis memurunun acı ölümü: Atış taliminden dönerken kaza yaptı, hayatını kaybetti
Küçük çocuk Kağıthane deresine düştü, yürekleri ağza getirdi!

İstanbul Haberleri Haberleri