Artweeks İstanbul'da 10. sanatsal buluşma

Artweeks Istanbul’un 10. Edisyonu ön gösterimi yapıldı. Sanat alanında büyük ses getiren edisyon büyük ilgi gördü. Sanat dünyasında bir çok özel isim ön gösterimde buluştu. Her sene yenilenen çağdaş sanat etkinliği Artweeks Istanbul başlıyor.

Bir çok sanat dallarından tanınmış sanatçıları, koleksiyonerleri ve sanat meraklılarını bir araya getiren etkinlik, sonbahar sezonuyla birlikye Mega kent İstanbul’a heyecan ve canlılık getiriyor.

Ön gösterim kutlamalarla başladı

Artweeks Istanbul’un 10. Edisyonu, ön gösterimi ve düzenlenen özel kutlama etkinliğiyle başladı. Türkiye’nin önde gelen galerilerinin, koleksiyonerlerin, sanatçıların ve sanat tutkunlarının katıldığı davette, sanatın ve yaratıcılığın büyüleyici dünyası bir kez daha keşfedildi.

Sergiyi Etel Baler, Pervin Ersoy, Bilge Kuru ve Ayşe Burcu Kaya gibi birçok sanatsever ziyaret etti.Artweeks Istanbul, Bilgili Holding vizyonu ve Sabiha Kurtulmuş önderliğinde hayata geçirildiği 2018 yılından bu yana İstanbul’da senede iki defa kültür ve sanatın buluşma adresi haline geldi.

Artweeks 2 hafta boyunca şehirde

İki hafta boyunca The Ritz-Carlton Residences, Istanbul B Blok’ta 6 kat ve 6.600m2’lik bir alana yayılan etkinlik; Türkiye’nin önde gelen sanat galerilerinin yanı sıra, özel ve kurumsal koleksiyonlara ve Harvard Business Review’un moderatörlüğünü yapacağı çeşitli söyleşilere ev sahipliği yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri