"Almanya battı, Türkiye çok iyi" diyen gurbetçi viral oldu!

Sokak röportajlarında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Bir gurbetçinin "Almanya battı, Türkiye'de ekonomi çok iyi" dediği anlar günün en çok paylaşılanları arasına girmeyi başardı.

31 Mart seçimlerine kısa süre kala sokak röportajları da gündemden düşmüyor. Birçok vatandaş verdiği yanıtlarla gündeme oturmayı başarıyor. Onlardan biri de İstanbul sokaklarındaydı. Almanya ve Türkiye'yi kıyaslayan bir gurbetçi, yaşadıkları ülkenin battığını söyleyince viral haline geldi.

"Ekonomi çok güzel"

HaberGazete.com mikrofonlarına sokaklardaki kalabalık üzerinden değerlendirmede bulunan kadın; "Yemek yerleri, restoranlar tıklım tıklım. Ekonomi çok güzel herhalde ki gidiyorlar." ifadelerini kullandı.

"Demek ki var ki gidiyorlar"

Röportajı gerçekleştiren muhabirin "Markete, kasaba göre değerlendirirsek" sözünün ardından ise; "Almanya'da kira 1000 eurodan aşağı değil. Yeminle konuşuyorum. 1300-1400 euro. Elbette burada da pahalı. 1200-1300 euro alan emekli çok iyi bir yerde çalışmış ki bu maaş veriliyor ona. Almanya battı. O yüzden emekliler hep buraya dönüyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Akbatı’dan 8 Mart’a özel sergi
Bayraktar AKINCI'dan Çakır seyir füzesiyle tam isabet: 100 kilometre uzaktan hedefi vurdu

İstanbul Haberleri Haberleri